tiistai 6. elokuuta 2013

Monkey.

Viime reissullamme Viroon totesimme että juniorin oma vedettävä matkalaukku oli käynyt jo pieneksi, vaikka onhan laukku palvellutkin jo varmaan kolme-neljä vuotta neitiä. Etsimme sekä reissun päältä että Suomen puolelta uutta vaihtoehtoa, ja aloimme katsoa uutta isompaa laukkua matkakäyttöön, jota olisi helppo vetää perässä. Juniori ihastui SKIP-HOP:in Apina-laukkuun Citymarketissa, laukulla oli hintaa 49,90€. En kuitenkaan ostanut sitä ensi näkemältä vaikka ihana olikin, koska mitään reissua ei ollut tiedossa eli akuuttia tarvetta laukulle ei ollut. Vai yritinkö esittää itselleni ettei ole tarvetta ostella aina? Jotenkin hinta oli kuitenkin jarruna tässä asiassa. 

Eilen kuitenkin ruokaostoksien yhteydessä bongasin jotain oranssia hintalapussa, alelapun - 25€!!! - joten en voinut vastustaa tämän ihanan laukun ostamista. Söpö kokonaisuus kaikenkaikkia, apinalla on banaaneita vetoketjun vetimissäkin. Juniori oli onnellinen uuden matkalaukun saatuaan, ja varmasti joku pienempi käyttäjä tulee olemaan onnellinen saadessaan neidin vanhan laukun. :)


Eikö olekin söpö uusi laukku reissuamiseen?

5 kommenttia:

 1. Tosi söpö <3 Meijän pojalla on saman sarjan pöllöreppu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne kerhoreput on ihania, mutta sopii paremmin pienemmälle kun meidän juniorille. Mutta tää vetolaukku oli kyllä ehdoton!

   Poista
  2. Todella suloinen vetolaukku! :)

   Poista
 2. todella suloinen vetolaukku! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3