sunnuntai 4. elokuuta 2013

Mascara.

Pohdin vasta eilen, että tarvitsisin uuden ripsivärin. Uuden mascaran. Mitään tiettyä ei ollut mielessäni, koska olen kokeillut hyvin monia merkkejä. Suuri merkitys minulle on ripsiväriharjalla, miltä ne näyttää. Olen kokeillut edullisemmilta merkeiltä useita ja suosikkejani on löytynyt esimerkiksi Lórealilta ja Maybellineltä, ja voinkin suositella Colossal Volum-mascaraa Maybellineltä. Lisäksi hiukan hinnakkaammista merkeistä suosikkini ovat löytyneet Lancomelta ja Helena Rubensteinilta. Varsinkin Helena Rubensteinilta pystyn suosittelemaan Lash Queen-mascaraa. Nyt uusi oli kuitenkin hakusessa..

Sain eilen sattumalta itselleni ystävältäni jotain ihan uutta mascaraa. Merkiltään se on Snowcrystal. Tästä pääset tutustumaan merkin valimoimaan. Tämän mascaran tulisi tehdä ripsistä näyttävän pitkät ja tuuheat hetkessä. Toimintaperiaate perustuu kuituihin, joita lisätään ripsien kärkiin ripsivärikerroksen jälkeen. Kuitujen levittämisen jälkeen ripsiin lisätään ripsiväriä. Mielenkiinnolla odotin, että pääsen testaa tätä uutta tuttavuutta! Näitä löytyy ainakin kicks-myymälöiden valikoimasta, joten muillekin kokeilunhalusille vinkkinä. 

Onko merkki sinulle ennestään
tuttu? 


" Feather Lash Extension Duo on ainutlaatuinen ripsiväri, joka pidentää ripset silmänräpäyksessä! "  

Ripsiväri todellakin toimii. Aluksi levitetään kerros ripsiväriä, jonka päälle kuituja varovasti ripsien kärkiin. Paketissa tulee mukana pieni suti, jolla mahdollisesti iholle tipahtaneita kuituja voi pyyhkiä pois. Kuidut ovat oikein pieniä ja mustia, joten kun päälle lisätään toinen kerros ripsiväriä - niitä ei huomaa. Paketissa neuvottiin, että jos halutaan dramaattisempi lopputulos, voi kuituja ja ripsiväriä lisätä useamman kerroksen. Ainakin itse yhdellä kuitukerroksella sain jo hyvän lopputuloksen, vaikkakin aina on harjoittelua ripsivärien kanssa kun ne ovat ihan uusia. Mutta tämä toimi, hienoa!


4 kommenttia:

  1. Wau, upeet ripset! Mulla on myös yhdenlainen kuitupakkaus ollut käytössä muutama vuosi sitten, mutta omat silmäni alkoi kutisemaan kun kuituja saattoi laittaessa tipahdella luomille. Täytyy ehkä kuitenkin kokeilla vielä tätäkin joskus!

    VastaaPoista
  2. No oho!! Vau! :) Tää on vallan uusi tuttavuus!! Kuituripsaria oon käyttänyt, mutta en tällasta mihin lisätään itse niitä. Pitääkin tutustua tähän tuotteeseen!! :) Parivuotta sitten käytin ripsienpidennyksiä pitkään, mutta kun ne ärsyttivät silmiä, niin niiden puuttumisen jälkeen jotain tällaista on toivonut löytävänsä!! :) Ihanaa sunnuntaita! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3