perjantai 9. elokuuta 2013

Kesäkurpitsa.

Kesäkurpitsa? Minun keittiössäni? Sain anopilta puolikkaan jättikesäkurpitsan ( kokonainen olisi ollut valtava, puolikaskin painoi reilut 900g) ja päätin kokeilla kokata siitä jotain syötävää. Itse en oikeastaan koskaan ole ollut kesäkurpitsan ystävä, koska se ei mielestäni maistu oikeastaan miltään, mutta olen valmis muuttamaan makumieltymystäni ja kokeilemaan rohkeasti jotain helppoa ja eihän sitä tiedä vaikka minusta tulisikin kesäkurpitsan ystävä. Myöskään koskaan aiemmin ei kaupastakaan ole lähtenyt mukaani kesäkurpitsaa. Mutta ajatus että ne voisi tosiaan täyttää.. -> siitä se ajatus sitten lähti.

Jauheliha-Pekonitäytteiset kesäkurpitsat!
Ohjeena käytin mtv3-sivustolta löytyvää ohjetta, tätä ohjetta soveltaen ja käyttäen tuoreita yrttejä.1pkt pekonia
400g naudan jauhelihaa
1dl juustoraastetta
halutessaan sipulia
½tl suolaa
½tl mustapippuria
n.2rkl tuoreita yrttejä, basilika ja tinjami

Pinnalle juustoraastetta.

Paistoin näitä kurpitsaveneitä uunissa 200asteessa reilut 20minuuttia, ja näitä nautitaan meillä raikkaan salaatin kera. Eli katsotaan, tuleeko näiden myötä kesäkurpitsa minun ystäväkseni..

Jyväskylässä esiopetus ja peruskoulu alkaa tänään perjantaina 9.8. Oma esikoiseni menee jo kolmannelle luokalle, ja kaikki välineet vihkoja, kyniä ja pyyhekumeja myöten on hankittu. Oletteko muuten tienneet että iPhonesta on tehty myös pyyhekumeja? No, nyt sellainen on meidän koululaisella.. Ja tietenkin on hankittu uusi reppu kouluun. Juniori puolestaan aloittaa eskarin tänään - miten se aikaa juokseekaan! Vuoden päästä saattelen perheen nuorimman eppuluokalle ja valutan kyyneleitä, kuten esikoisen kanssa samassa tilanteessa. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3