tiistai 13. elokuuta 2013

Autumn/ Winter 13

Ilolla odottelen syksyn ja talven vaatepuolia nimenomaan lastenvaate-rintamalla. Pääsin jo kurkkaamaan viikonloppuna POMPdeLUXin syksyn ja talven tulevaa mallistoa, ja nipin napin maltan odottaa avoimille oville. Tällä kertaa en ottanutkaan itselleni lainkaan kutsuja, koska niitä on lähipiirissä ja ystävillä kerrakseen. Ja aion olla nopea, eli heti avoimilla ovilla tekemässä tilausta - ettei käy samalla tavalla kuin keväällä, nopeat syövät hitaat, eikä saa kaikkea mitä haluaa..
Mahtaakohan tuo POMPdeLUXIN uusin kuvasto iskeä sinuun?

Itse löysin monta mieluista juttua tuosta kuvastosta, ja aika söpöiltä näyttävät lasten ulkovaatteetkin. Itseni mielestä nuo POMPdeLUXIN vaatteet ovat hiukan erilaisia verrattuna esimerkiksi H&M vaatteisiin, voisiko sanoa että pehmeämpiä ja ehkäpä hiukan pikkuvanhan trendikkäitä? Kuitenkin olen huomannut omien kokemuksieni perusteella että myös näissä vaatteissa tulee välillä sellaisia sunnuntaikappaleita, itse jouduin lähettämään yhden vaatekappaleen reklamaationa takaisin ja toisen vaatekappaleen päädyin itse korjaamaan..

Löysin kuitenkin myös Zaran lastenvaatevalikoimasta ihania takkeja tytöille! Onnekseni täällä Keski-Suomessa ei ole Zaran myymälää tai nuo takit olisivat jo jemmassa täällä! Mä niin tykkään - olisi siis pakko päästä Helsinkiin..
Mitä sinä tykkäät näistä takeista?


Ja sitten, entäpä minulle..?

Itsekin tarvitsisin talvelle uuden takin. Viime talveksi hankkimani villakangastakki alkoi nyppääntymään lopputalvesta turvavyön kohdalta, nämä on vissiin niitä autoilun haittoja ja voisi ajatella että etujakin ;) Joutuu väkisin hommaamaan uuden takin! Sitten kuitenkin takkia hankittaessa pitäisi osata päättää, pitkää vai lyhyttä mallia. Ja ottaa huomioon muuttuvat kelit ja ja.. Kokeilin allaolevaa H&M takkiakin tänään, mutta harmikseni takki oli liian suuri hartioista sekä kaulalle tulevat kaulukset olivat aivan liian korkeat minun makuuni..


Myös Seppälä tarjoaa hauskoja tikkitakkeja talveen. Mitäpä sinä tykkäät?
Takeilla ei ole hintaa kuin 49,90€..


Olen ajatuksissani jo aivan syksyssä ja talven tulossa..
Oletteko te muut jo valmiita syksyyn?
Kumisaappaita en ole vielä(kään) löytänyt itselleni. Vinkkejä saisi antaa..

2 kommenttia:

 1. Noi tikkitakit on ihania! Sovitin vastaavaa tummansinistä Zarassa, mut siinä kyllä hinta oli tupla verrattuna tohon Seppälän..
  Tosi nätit vähän lyhyemmät kumpparit on ainakin Red Valentinolla. Mustat ruseteilla ;). Ja Pompin edustaja muuten sano mulle ettei vaatteiden pitäis tänä vuonna loppua, taitaa olla varanneet vähän enemmän varastoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä. Pitää kokeilla kenkiä vaan jalkaan niin eiköhän se oikea löydy :) Mä en malttaisi odottaa niitä avoimia ovia ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3