keskiviikko 7. elokuuta 2013

Ajatuksia.

Huh heijaa!
Se olisi keskiviikko ja nyt jo tuntee tehneensä töitä, ja pari heräämistä olisi ennen viikonloppua. Kylläpä arki tuntuukin rankalta loman jälkeen, varsinkin perheen pienimmillä on työläitä aamuheräämiset. Tänäkin aamuna ihastelin nukkuvia tyttöjäni sängyissään ja ajattelin kuinka kauniita lapsukaisia minulla onkaan. Ja ei voi kuin ihmetellä miten äidinrakkaus täyttää sydämen ja laittaa kasvot hymyyn. Perjantaina alkaa arki esikoisellakin, koulu alkaa. Mukavasti olemmekin tehneet koulua varten hankintoja, mutta kyllä se on kai vielä kerran käytävä kurkkaamassa Tiimarissa..

Miten minusta myös tuntuu, että kun yrittää välttää makean syömistä - makeanhimo vain yltyy. Varsinkin kotona kaappeihin piilotetut ( poissa silmistä, poissa mielestä- periaate..) karkit huutavat iltaisin. Maanantaina päätin napata kaupasta autooni jonkun pussin testiin, ja löysinkin sokerittomia, kyllä sokerittomia!, karkkeja. Karkit oli makeutettu stevialla ja niissä on paljon kuituja, joten maltillisesta syömisestä mainittiin pussissa. 
Oletko sinäkin sokerihiiri? Entä kuinka hillitset itsesi? 


Minä olen totisesti päättänyt pysytellä nyt poissa shoppailusta hetken aikaa, sillä viime H&M nettitilauksenikin lähti takaisin välittömästi kun mikään vaate ei näyttänyt hyvältä ylläni. Vaikkakin ihastuin erääseen maxihameeseen totisesti.. Nyt vain on päätettävä, miten itseään liikuttaa - salille meno kun ei enää nappaa ollenkaan. Jotain uutta olisi kokeiltava. Tanssiako? Tankotanssia? Seinäkiipeilyä?

Mitä sinä harrastat?


Aurinkolasit - Seppälä ( 1€! )
Kaulakoru - Kalevala Koru
Toppi - H&M

Ulkona sataa vettä, mutta se on vain asennekysymys miten sateeseen asennoituu. Minusta on ihanaa kun luonto saa vettä ja ilma raikastuu, olipa meinaan aika hiostava päivä tänään.. Ja sadepäivänä on ihana laittaa kotia ja pestä pyykkiä! Sain tänään kahdet uudet Vallilan pussilakanat, joten tuolla se pyykinpesukone ihanasti jo hurisee.. :)

Mukavaa keskiviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3