perjantai 19. heinäkuuta 2013

Together.

Yhteinen aika on ihan parasta!
Kävimme eilen illalla pyörälenkillä, ja pistin pitkästä aikaa lenkkaritkin jalkaan. Keväällä alkanut juoksuinnostus on laantunut, eikä nyt lomalla ole edes jaksanut miettiä urheilua vaan sitä on keskittynyt olemaan perheen kanssa yhdessä ja liikkumaan mahdollisimman monissa paikoissa ilman aikatauluja. Nyt tossut saivat kuitenkin totisesti kyytiä, sen verran kovaa tahtia tytöt polkivat. Eikä tahti yhtään hiljentynyt, kun puolessa matkaa vesisade yllätti meidät. Eikä mikä tahansa pikkusade, vaan kunnon vaakatasossa sitä vettä tuli! Vaikka toisaalta se teki lenkistä vielä virkistävämmän ja nostinpa välillä nenänpääni pystyyn ja haistelin raikasta ilmaa ( samalla sateen piiskatessa kasvojani..).


Tytöt ennättivät ennen minua kotiin, pyörät kulkivat nopeammin kuin minun tossuni. Ehkä tästä se taas alkaa - tossujen ulkoiluttaminen tai kohta pian joutuu vielä vaatekaupoille, sen verran tässä on tullut juhlittua ja jäätelöitä syötyä!


Teimme tosiaan keittiönseinää eilisen. Vihdoinkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Kuinkahan kauan olisi ottanut ilman vahingollista taulun tipahtamista että olisimme tehneet muutosta keittiöön? Pientenkin sisustustoimien jälkeen alkaa polttelemaan muutkin sisustamiset. Esimerkiksi Jotexilla oli aivan ihanat Nämä verhot - tykkään niin! Jännä miten nämä muistuttavatkin Marimekkoa..


Onko se marimekkolaisuus se syy miksi niin tahdon nämä?

Tulisiko olohuoneesta liian mustavalkoinen?

Vai olenko vain pitäytynyt liian valkoisessa liian pitkään?

Vai laittaisinko verhot makuuhuoneeseen ja sisustaisin
huonetta hiukan lisää?

Ehkäpä mustalla sävymaailmalla?

Mustat pöytävalaisimet kenties?

Uudet yöpöydät olisivat myös oikein mukavat?


Toisaalta loman aikana teimme suuren päätöksen pitkän harkinnan jälkeen joka laittaa sisustamissuunnitelmat toisenlaiseen näkökulmaan.. mutta voihan nämä hommata sovitukseen kotiin kuitenkin ?!

Keittiöstä kuitenkin pari kuvaa. Tämä saattoi olla ehkä yllättäjävaihtoehto, mutta tähän me päädyttiin ja alettiin samalla ideansyttymisellä välittömästi toteuttamaan.
Mitäpä tykkäätte?

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3