sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Time to play..

Mulla on ollut hiukan haasteita tämän "Bloggerin" kanssa, eli blogin kirjoittaminen on ollut hiukan hidastempoista. Onko teillä muilla bloggaajilla ollut samaa ongelmaa? Lähinnä sivulla lukee "error on page" ja ei pääse normaalisti kirjoittamaan ilman siirtymistä tabulaattorilla. Jospa joku osaisi auttaa?

Käväisimme viikolla Kuopiossa yhden yön reissun. Oli todellinen lomainen kesäfiilis, kun pääsi irtautumaan kotihommista ja viettämään aikaa toisessa kaupungissa. Suosittelen Kuopiota kesäkaupunkina - varsinkin Kuopion torielämä on vilkas. Nautimme mekin torilla lämpöiset lihapiirakat, ja kotiinviemisinä lähti munkit ja muikkukukko isovanhemmille. Muutoin vietimme aikaa siskoni, tyttöjen tädin, kanssa ja kävimme esimerkiksi keskustan tuntumassa sijaitsevassa leikkipuistossa pariin otteeseen sekä tutustumassa Sataman alueeseen.Kuopion reissu jäi kuitenkin yhden yön reissuksi, koska kotona kutsuivat leipomispuuhat esikoisemme syntymäpäiville. Kuitenkin onnistuin lähtemään Kuopion kaupoilta tyhjin käsin kotiin, miehelle löysimme mukavat kesäkengät Dinsko:sta tarjouksesta 12€:lla! Kotiin palattuamme ja juhlapuuhista arkisiin puuhiin siirtyneinä, kävimme myös juniorin kanssa Mäkimatin leikkipuistossa, täällä Jyväskylässä. Monelle varmasti tuttu paikka, ja suosittelen sinne esimerkiksi omia eväitä mukaan, koska katettuja "picnic"-paikkoja on kylläkseen.

Ihana leikkipuisto!

2 kommenttia:

  1. Mitä selainta käytät? Meinaan vaan, että jos käytät Operaa niin sillä ei ainakaan toimi bloggeri oikein. Kantsii käyttää esim. chromea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy ottaa toi huomioon, kiitti vinkistä. :)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3