torstai 18. heinäkuuta 2013

This moment.

Mitähän sitä tulikaan keksittyä tälle päivälle?

Näin Minishow- blogissa aamulla vinkin helppoon ja näyttävään kampaukseen, ja tietenkin se oli heti testattava. Ja testattava myös esikoiselleni. Kiitos vain tästä huippuvinkin jakamisesta Melina! Jännästi sitä aina innostuu kaikesta helposta - ja kauniista! Tämä onnistui minulta alle minuutissa, puhtaisiin harjattuihin hiuksiin ilman tupeerausta tai pinnejä. Niin ja ilman mitään peiliä! Ideana on sellainen kuminauhapanta, joka tulee niskan taakse ( joka ei muuten minun kallossani tahdo pysyä mitenkään paikallaan) ja hiusten latvat laitetaan pannan alle. Kampaus syntyy lähestulkoon siis huomaamatta.
Uskallatko testata sinäkin?

Päätimme myöskin tarttua härkää sarvista ja laittaa vihdoinkin keittiön seinän kuntoon, liian kauan olemmekin sitä "keskeneräisenä" katselleet. Jotenkin jännästi sitä tottuu keskeneräisyyteenkin, mutta jossain vaiheessa on vain toimittava tai tekeminen siirtyy ja siirtyy.. Lähtötilanteena oli kaunis maitokahvin värinen seinä keittiössä. Kaunin pinta sai kolhuja suuren taulun tippuessa paikoiltaan, ja tietenkin uusi maali ei ollutkaan ihan samansävyistä kuin millä seinä oli maalattu. Eli lopputuloksena oli pari tummempaa maaliläikkää.

Jäi kysymysmerkeiksi, mitä seinälle tekisimme:

a) maalatakko koko seinä uudelleen tummemmalla sävyllä?
b) tehdäkö sabluunamaalausta tummemmalla sävyllä?
c) vihdoinkin toteuttaa valokuvaseinä ( josta jaksan aina haaveilla ) ?
d) keksiä omaperäinen idea seinälle?


Idea kypsyi ja kypsyi päässä. Tänään se kuitenkin sai alkunsa ja pääsi jo aikapitkälle, huomenna saatamme projektin loppuun. Oikeastaan fiilis on hyvä täåstä projektista ja olen kyllä valintaamme enemmän kuin tyytyväinen..

Arvaatko mikä vaihtoehdoista napsahti? 

2 kommenttia:

  1. Mikähän siinä onkin niin vaikeaa kun ei ne pannat pysy päässä millään! Kai meidän päät on vain väärän muotoisia niihin tai sitten siinä on joku tekniikka jota me ei vielä olla keksitty ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpikin on mahdollinen vaihtoehto:) Mutta ne ei vaan pysy..

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3