sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Some shop. More shop.

Kyllä! Ostin muutakin Pärnusta!

Shopping at Pärnu : Matkaani lähtivät ensimmäisenä nämä kengät kiilakorolla. Malliltaan nämä muistuttavat Vagabondin kenkämallia, jota tykkään käyttää. Hintaluokassa nämä olivat myös sellainen, jota ehdottomasti tykkäisin käyttää :) Kengillä oli hintaa n.30€ ja väritykseltään kengät olivat juuri sitä mitä olinkin etsiskellyt jo pitkään kauppojen valikoimista - eli ei voinut vastustaa tilaisuutta..


Seuraava löytö tuli vaatekaupasta, josta löysin hiukan muutakin, käsilaukku. Musta isompikokoinen käsilaukku kultaisin somistein.


Lisäksi mukaani lähti allanäkyvä tunika, joka on todella ihana päällä ja saanutkin jo kehuja. Jostain syystä tästä tunikasta(kin) löytyy pari rusettiyksityiskohtaa, eli aika tyttömäinen look taitaa olla niitä minun juttujani. Lisäksi jotta tunikaa voisi ulkonäöllisesti hyödyntää eri tavalla, ostin myös mustan vyön mukaan niin voi kiristää tunikan tyköistuvammaksi. Kokeilin työpukeutumisessa tätä, sekä synttärijuhlissa - ja toimii mielestäni molemmissa.


Tunika - Mohito
Kengät- H&M
Legginsit - Norlyn
Laukku - Louis Vuitton
Kello - Michael Kors
Pieniä mukavia löytöjä siis reissusta, ja lähtipä myös Helsingin suunnalta jotain uutta mukaamme tulevaisuutta ajatellen..


Minulle tuli myös ilmoitus että HM- pakettini on saapunut toimipisteeseen, eli syksyä ajatellen tein myös nettikaupasta jo ennen reissua muutamia löytöjä. Yritän muistaa pikaisesti hakea pakettini ja kurkata mitä oikein naputtelinkaan ostoskoriini. Ja yritän myöskin pitäytyä pois kaupungilta ja kaupoista, sillä esikoiseni (9v) kanssa lauantaina kaupoilla pyöriessäni rahapussini oli todellakin koetuksella. Syksy saapuu ja esimerkiksi kouluun tarvitsee kaikkea uutta lyijykynistä ja repusta alkaen. Ja onhan siellä kaupoissa kaikkea ihanaa lapsillekin tarjolla.. Liian ihania juttuja! Nyt vaan täytyy pysytellä pois kaupoilta. Ja verkkokaupoilta. Taistelen.

Joko sinä olet valmis syksyyn?

2 kommenttia:

 1. Täysin valmis! Siis syksyyn! Vaikka kesä on mennyt tosi nopeasti niin silti jo kaipailen syksyä. Raikkaat syysilmat, kynttilät jne. Voi ottaa taas huivit ja neuleet käyttöön ja vaihtaa avokkaat saappaisiin ja jossain vaiheessa jopa uggeihin..oi ne on tuntuu niin pehmeiltä kesän jälkeen kun on talsinut ballerinoilla joiden pohjat on olemattoman ohuet.
  Ihania juttuja olet reissulta löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoja ajatuksia täällä! Illat ja yöt ovat jo pimeitä eli voi alkaa lyhtyjä virittelee ihan kohta! Ja mä oon hulluna kynttilöihin, vaikka eipä sillä taidan olla hulluna lyhtyihin myös. Varastoa siivotessa ainakin niin vihjaillaan.. :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3