maanantai 29. heinäkuuta 2013

Purjelaiva.

Kaikilla meillä on omat haavemme. Minun yksi haaveeni on ollut päästä "kunnon isolle" purjelaivalle. Tämä haave on saavutettu, toteutettu ja voisin sanoa että kaikki läsnäolijat huomasivat innostukseni. Purjelaiva Linden lähti Helsingin Hietalahden rannasta iltaristeilylle ja laivan pituus oli huimat 49metriä!


Ilokseni, ja onnekseni, purjelaivalla pääsi myös osallistumaan erilaisiin laivan toimiin. Itse allaolevassa kuvassa pidän köysiä ja vahdin (tai niin minun pitäisi vahtia) etteivät köydet mene solmuun keskenään kun purjeet nostetaan yhtä aikaa. Laivalla oli paljon nähtävää ulkokannella sekä sisäpuolella, seurasin innokkaana myös miehistön toimia..


... ja pääsin myös ohjaamaan laivaa! Aika huimaa oli ajatella, että laivan reitti suunniteltiin tuulen mukaisesti. Kävin myös nostamassa keulan purjeita, ja oli muuten aika kovaa hommaa siinä vaiheessa kun tuuli tarttui purjeeseen. Niin ja köysi on myös aika polttavaa, jos liikaa pääsee kitkaamaan käsiä vasten..


Bleiseri - Lindex
Paita - Vero Moda
Housut - Vero Moda
Kengät - Lacoste

Minulle kokemus oli uskomattoman upea, koska olin aina ihaillut isoja purjelaivoja ja toivonut pääseväni merelle sellaisella. Lisäksi haaveilen vielä jonain päivänä pääseväni korkeuksiin kuumailmapallolennolle. Haaveita pitää olla, ja jos hyvin käy, ne toteutuu jonain päivänä.

Onko sinulla jotain vastaavia haaveita
mitä haluaisit kokea?

2 kommenttia:

  1. Purjelaiva on pikkulikkana koettu, mutta koskenlasku kumiveneellä ja melontaretki inkkarikanootilla kiinnostaa kovasti! En ole erityisen rohkea, mutta ehkä jonain päivänä rohkaistun kokeilemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih, koskenlasku kumiveneellä kuulostaa hauskalta!

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3