sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

New bag.

Aurinko ja helle on täällä taas. Ai millaistako oli perjantaina tehdä töitä tällaisella kelillä? Mukavaa toisaalta, hymyni ylsi varmaan korviin saakka. Mutta toisaalta sitä odotti että työpäivä on ohi ja pääsee aurinkoon keräämään lisäenergiaa. Ja mikä onkaan ihanampi tapa lopettaa työpäivä kuin mennä riippukeinuun hetkeksi loikoilemaan. Onpa muuten melkoista yrittää kääntää lomarytmiä arkirytmiin. Itse olen aina ollut aamuvirkku, mutta tämän kesäloman aikana aamuisin on saanut nukkua ainakin ysiin saakka lähes joka aamu ja illalla on tullut valvottua puolenyön molemmin puolin. No, eiköhän se rytmi siitä pakolla itsestään muutu toistuvien heräämisien ja työpäivien mukana. Palaan kuitenkin hieman kesän ajan hankintoihini, ensimmäisenä uusi kassi. Kokoluokassa näpsäkkä pieni laukku..

Ostin Louis Vuittonilta uuden laukun, vaaleanvärisenä tällä kertaa. Ja ihastuin oitis tähän  uuden laukun kokoluokkaan, uudehko DKNY- lompakkoni suorastaan sujahtaa sisälle. Iphonen kanssa kassi on hiukan ahdas, joten vielä pienemmälle rahapussille on tarvetta ja katselinkin jo etukäteen hiukan "sillä silmällä". Tämä laukku on malliltaan Pochette. Ja luonnollisesti heti otettu käyttöön :)


Harmikseni Helsingin Louis Vuitton-liikkeessä olivat juuri ne haaveilemani rannekorut loppu valikoimista, joten en pystynyt kokeilemaan niitä. Yhtä mallia kokeilin tosin pienimmässä koossa ja sekin pyöri ranteessani, joten ehkäpä ne rannekorut on suunniteltu isompi ranteisille käyttäjille. Esimerkiksi puolestaan Mulberryllä on valikoimassa myös mukavan näköisiä rannekoruja vastineeksi näille..

Mutta entäpä miten minulle kävikään Viron matkan kanssa? Löysinköhän Pärnusta muuta matkaani kuin maatuskan ja lippiksen neidille?

8 kommenttia:

 1. Aurinko, helteet ja FLUNSSA! Et usko miten ärsyttää tällä kelillä olla kipeenä! :/

  VastaaPoista
 2. Oi mikä täydellisyys :) Vielä muutama viikko niin pääsee itsekin ehkä laukku ostoksille :) Mutta minkäslaista kukkaroa katselit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellaista vetoketjumallia vähän katselin ja ihastelin..

   Poista
  2. Oiskohan sama mitä meen kattomaan. :))

   Poista
  3. Musta tuntuu, että tykätään aika lailla samoista jutuista. ;) Vinkkinä voisin antaa, että soita ja varmista että on hyllyssä kun menet. Kun itse kävin, en päässyt testaamaan / katsomaan niitä mitä piti myös katsoa.

   Poista
  4. Voi ei, nyt iski paniikki. Mut toisaalta jos ei sitä just olis saatavilla niin säästäis vähän ja olis pakko olla sitä ostamatta. :) Vaikka saattaishan sitä eksyä sitten Tukholmassa myös johonkin...

   Poista
  5. Niin ja voishan sitä ostella kaikkea muutakin kivaa, jos olet kerta Tukholmaan menossa! Jee! :)))

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3