lauantai 6. heinäkuuta 2013

Minä Virossa.

Heippa!Takaisin tietokoneella, olikin melkoinen muutos normiarkeen kun tottunut päivittäin näppäilemään tietokonetta. Halusin kyllä ehdottomasti kotiinpalaamispäivänä päivittää kuulumisia tänne. Heitimme nimittäin reissun Viroon, ja oli kyllä onnistunut reissu kaikinpuolin ja mikä parasta -todellista lepolomaa Laulusmaalla :)Hotellimme oli Laulusmaa Spa, tutustu tästä.  Huoneestamme oli näköala merelle ja muuteinkin sijainti oli hyvä, paljon viheralueita sekä lapsille keinuja ja liukumäki. Hotellissa oli oikeastaan kaikki mitä Spassa toivoi, useita uima-altaita ja erityisen kattavasti erilaisia saunoja. Kaikki tuli koettua, ulkouima-allasta myöten sekä ulkopuusaunaa - jossa muuten oli lämpöä 100astetta, kuumimmat löylyt sitten aikoihin minulle! Selässä tuntui pitkän aikaa kuumuus saunahetken jälkeenkin..
Hotellille oli Tallinnasta matkaa 35kilsaa ja taksilla menimme satamasta suoraan hotellin ovelle. Kuljimme välimatkaa myös julkisella kulkuneuvolla, linja-autolla ja näppärältä sekin vaikutti, joten paluumatkan matkasimme bussilla ja kävipä mielessä sanat "linja-autossa on tunnelmaa" kun bussi ahtautui ylitäyteen ihmisiä. Huomasin jossain vaiheessa myös että esikoiseni istui virolaisen mummon sylissä ja itse jutustelin paikallisen kanssa upeista puista mitä kadun varrella oli.

Olipa muuten pakko kuvata pesuhuoneemme seinän kaakeleita. Mieheni ja minun mieleni näistä kaakelikuvioista tuli jotain..


Muistuttaako sinunkin mielestäsi jotain? ;)

Kävimme myös tutustumassa Rocca Al Maren alennusmyynteihin tutustumassa ja läheltä piti, ettei mukaani lähtenyt Guessin sininen laukku jota olen ihaillut. Epäilen kuitenkin värimaailman suhteen, kuinka kauan innostus mahtaa kestää.. Löysin kuitenkin esikoiselle synttärilahjan, ja juhlimmekin hotellilla herkullisten kakkupalojen kera neidin 9v-syntymäpäivät jo kertaalleen. <3


Paluumatkalle neiti lähti uusin jalkinein, pysähdyimme Tallinnassa meinaan myös Viru-keskuksessa. Uudelleen läheltä piti samaisen laukun kanssa, mutta pidin rahapussin tiukasti laukussani. Kuitenkin se livahti hetkeksi esille Zarassa.. Kuten kuvista näkee, matkailu on aika raskasta ja uni maistuu myös junassa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3