torstai 25. heinäkuuta 2013

Pärnu & Kotona.

Ihanaa, kotona! Ja jo tuoksuu puhdas pyykkikin, lempihommaani tuo pyykinpesu! Kyllä oma koti on paras paikka, vaikka reissussa käyminen myös piristää melkoisesti. Arki tosiaan alkoi minulla hiukan "leppoisimmissa" työtunnelmissa eilen, mutta haluan muistella lomaan viimeistä reissua Pärnua kohti. Ja kyllä, reissussa tapahtui kaikkea mieleenpainuvaa.. 

Järvenpäästä starttasimme reissumme, olimme yhden yön siellä ennen lähtöä kohti Tallinnaa. Olimme päättäneet käydä ulkona syömässä jossain pitseriassa, koska itselleni ei sushi maistu vaikkakin Järvenpäässä on kuulemma hyvä sushiravintola. Päädyimme hotellin lähellä sijaitsevaan turkkilaisen miehen ja naisen (kenties aviopari) pitämään pitseriaan, jossa vastaanotto ja palvelu oli todella ystävällistä. Ruokalistassa oli paljon valikoimaa, ja sanoisinko että myös hinnat olivat kohdallaan kalliita. Kalliita siinä mielessä jos vertaa perinteisen turkkilaisen pitserian hintatasoon. Pitsalla oli hintaa alkaen 15€. No, tulipa tämäkin koettua. :) Hotellissa yllätykseksemme löytyi uima-allas, jossa vielä illalla pulikoimme ja otin itse melkoiset löylyt saunassa - nukkumattia ei tarvinnut juuri odotella :)


Järvenpäässä oli myös vähän erilaisempaa taidetta ulkona, tai sanoisinko vähän erilaisempia kukkapurkkeja kesäkukille - kumisaappaita! Ne oli laitettu nippusiteillä kiinni metalliverkkoon. Ainakin idea oli hauska ja persoonallinen, sekä kokonaisuus oli värikäs ja näyttävä. Se että laittaisinko itse kumisaappaisiin kesäkukat onkin toinen asia..


Ennätin käydä myös Helsingin keskustassa hiukan ostoksilla..Laivamatka Tallinnaa (ja sieltä Pärnua) kohti starttasi laivalla kuohujuomilla. Ajoimme myös oman automme laivaan, ja sain tätä kautta ainakin vapautuksen kuskin toimista. Eipä sillä, olen hiukan varovainen kuski ulkomailla ja mieluummin olenkin apukuskin paikalla - kamera kädessä tietenkin. Ja maisemista nauttien! Ja saattaapa olla että välillä myös hiukan silmiä lepuutellen..


Tästä on hyvä jatkaa huomenna, nyt kuitenkin unille!

Kauniita unia ja iso kiitos siitä, jos jaksatte minun höpötyksiäni edelleen lueskella! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3