sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Heinäkuu.

Minulle heinäkuu kuuluu toivekesälomakuukausiin ( mikä sanahirviö..).
Nykyisessä työtehtävässäni kesäloma ajoittuu aina heinäkuulle, ja se passaa minulle. Kuitenkin heinäkuulla on monta merkitystä minulle ja kuukautena mahtava ilon kuukausi sekä myös muistojen kuukausi. Heinäkuun alkupuoliskolla on sekä kihla-että hääpäivämme, esikoisemme syntymäpäivä sekä myöskin äitini kuolinpäivä. Nyt myös heinäkuulle tulee yksi muistojenpäivä lisää, kun appivanhempieni koirat lähtevät viimeiselle matkalleen huomenna. Herkkiä tunteita heti kuukauden alkupuoliskolle. Heinäkuussa on myös omat haasteensa lomailun suhteen, moni muukin suomalaista on kesälomalla ja esimerkiksi monessa huvipuistossa on paljon ihmisiä eli jonottamista tiedossa. Meillä ei kuitenkaan olekaan suunnitelmissa mitään erityisempää heinäkuulle, pyörähdämme neitien toiveesta uudelleen Lievestuoreella Nokkakiven huvipuistossa sekä Peurungan huippukylpylässä pulikoimassa. Mielessämme oli ehkä myös pyörähtää Powerparkissa, tietenkin Tuurin kautta myös, mutta katsotaan nyt. :)

Onko sinulla paljon
lomasuunnitelmia?

Innostuin Virosta palattuani laittamaan kesäkukkia kuitenkin etupihalle. Etuovella vastaanottaneet hortensiat ( ostin äitienpäiväksi! ) olivat nyt siinä jamassa, että halusin ne vaihtaa ja istutin useampaa kasvia samaan astiaan. Lisäksi laitoin kuitenkin etuterassille roikkumaan kukkia amppeliin. Tuli heti erilainen kesäfiilis - ja kyllä ne kukat piristää, varsinkin kun niitä iltaisin nyppii?Matkaseuramme osti meille kauniita ruusuja Tallinnasta, mutta laiva- ja junamatkan aikana ne ennättivät hiukan varressa nuukahtaa. Sain kuitenkin kuljetettua ne ehjänä kotiin, leikkasin varret ja laitoin kulhoon keittiönpöydällemme. Kauniita ne silti ovat :) Lisäksi sain appivanhemmiltani kauniin ruusukimpun! Ja minähän nimenomaan tykkään kovasti leikkokukista!


Sattuipa reissun aikana löytymään yksi ostoskin. Olin jo tovin etsinyt oikenlaista rahapussia itselleni, koska nykyinen on niin suuri ja "vanhoja" en halua uudelleen ottaa käyttööni. Kuitenkin jostain syystä katsomissani rahapusseissa on aina ollut joku vika olevinaan, puuttunut kolikkotasku tai liian vähän korttipaikkoja. Tai yksinkertaisesti rahapussissa oleva hintalappu on näyttänyt liian suuria numeroita. Olin jotenkin jo päättänyt, että hankin seuraavana rahapussiostoksenani Michael Korsin rahapussin. Kuitenkin niihin Stockmannilla uppoutuneena huomasin, että ainoastaan samankokoisesta kuin mikä minulla nyt on, löytyy ne ominaisuudet mitä haluan. Avoimin mielin kiertelin ja hiukan apuakin kyselin, ja sitten se löytyi!

Niin ja tietty mielessä pyörii parikin sellaista pakkosaada-juttua, mutta nyt pitää vaan malttaa..
Mitäs tykkäät?

4 kommenttia:

 1. Oikein tyylikäs, simppeli lompakko. Ja varmaan hauskaa oli reissussa, vaikka ainahan sitä on kiva palata kotiinkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin :) On sitä pyykkiä pestykin ja silitetty! Huh :D

   Poista
 2. Kiva lompakko, itselläkin samaa merkkiä oleva ja olen kyllä ollut niin tyytyväinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tää on ollut kyllä oikein käytännöllinen. ;))

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3