keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Viikonloppu kuvina.

Viikonloppu. Takana rento viikonloppu ja viikonloppuun kuului tähän uuteen viikkoon voimien keräystä. Olimme kotiseudullani viime viikonlopun totaalisesti rentoutumassa, nimittäin siellä ei tarvinnut tehdä mitään, ei huolehtia ruokahuollosta, lastenhoidosta tai oikeastaan mistään. Tätini luona saa kyllä täysiylläpidon, ruokaa kyllikseen ja jopa enemmänkin, lastenhoidon ja aikaa itselleen. Plussana viikonloppuna oli myös isäni tapaaminen mökkimaisemissa, ja vaikka kuvista saakin sellaisen kuvan että ilma olisi ollut kovin aurinkoinen ja lämmin - totuus oli että järvellä oli voimakas tuuli ja lämpimiin ilmoihin verrattuna vähän tuntui kylmältä..

Nappasin muutamia kuvia näistä maalaismaisemista, joita löytyy Jäppilästä, jossa mökkimme sijaitsee. Jotenkin vuosien vieriessä, ja itselle ikää lisää tullessa, sitä itsekin alkaa yhtäaikaa arvostamaan että kaipaamaan rauhallista mökkimaisemaa lomailuun. Meidän perheessä on siis kesämökkihaaveita havaittavissa..


Aika kaunista - eikö?

Viikonloppuna kävimme raparperipuskan kimppuun, ja sainkin aikamoisen kasan raparperia kotiinviemisiksi. Viime vuonna valmistin usealla eri reseptillä raparperipiirakkaa, joten saapa nähdä mitä tänä vuonna keksinkään kaikesta tuosta raparperista mitä kotiini tullessani toin. Raparperien lehdet olivat aika massiivisen kokoisia ja en tietenkään malttanut olla leikkimättä näiden raparperin lehtien kanssa..Uuteen viikkoon voimien kerääminen tuli todellakin tarpeeseen, nimittäin jo sunnuntai-illalla minua odotti Jyväskylästä lento Helsinkiin ja yöpyminen hotellissa. Maanantai ja tiistai meni Tukholmassa työmatkalla, ja palasin viime yönä takaisin kotiin. Loppuviikon tiesinkin olevan aika tiukka ja pitkä monestakin syystä, ja oli suorastaan helpotus että tytöt jäivät lomailemaan kotiseudulleni. Nyt kuitenkin ikävä alkaa olemaan sekä neideillä että vanhemmilla sen verran suuri, että huomenna on tytöt haettava kotiin..

Ilokseni huomasin, että työmatkani aikana etuterassin rappusilla oleva lilja on ruvennut kukkimaan! Ja liljat ovat todella kauniita! Havahduin myös, että en ole vielä ostanut kesäkukka-amppelia etuterassille roikkumaan, ja mielessä kävi myös että liekö edes ostankaan. Olenko mahdollisesti sairas? Pitääkö huolestua? Yhtäkään vuotta, yhtäkään kesää ilman kesäkukka-amppelia en ole ollut. Voinko nyt tehdä poikkeuksen? Riittäisivätkö hortensia oven pielessä ja tämä linja rappusilla korvaamaan tämän puutteen? Se lienee jää nähtäväksi..
Oikein ihanaa viikkoa ihan jokaiselle!

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania liljoja ja nättejä maalaismaisemia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Ja vitsi miten isoja raparperejä. :)

  VastaaPoista
 3. Upea lilja!! <3
  Mulla on blogissa sulle jotain: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/06/a-blog-with-substance.html

  VastaaPoista
 4. Miten ihania, kesäisiä kuvia! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3