perjantai 28. kesäkuuta 2013

Sunny Friday.


Tänään on tullut nautittua ihanasta kesäpäivästä. Pientä shoppausta tyttöjen kanssa aamusesta, juniorille lähdimme laukkua ostamaan. Kotiintullessamme huomasimme mukanamme pari kaulakorua ja esikoisella uuden mekon. Miten tässä nyt näin taas kävi? Täytyy kuitenkin vinkata parista hyvästä liikkeestä, josta voi ostaa koruja "pilkkahintaan" ja puhun nyt niistä rihkamakoruista. Esimerkiksi Glitter myy nyt koruja alennuksessa -75% ja UrPen myy valikoimastaan tietynmerkkisiä koruja vain 3€:lla. Shoppailun jälkeen aurinkoa ja uimista! Innostuinpa ajamaan helteisessä ilmassa myös nurmikon, kyllä hiki virtasi! Oli myös tälle kesälle ensimmäinen kerta kun ajoin nurmen bikineissä ja ennätin hetken riippumaan riippukeinussa naistenlehtien parissa :)

Pieni varoituksen sana, nyt tulee taas blogissani se ruuallinen osuus. Enkä käsitä miten nykyään niin paljon kirjoitan näistä, mutta haluan ehdottomasti jakaa helpot vinkit. Ottakaa siis ohjeeni vinkkeinä, en niinkään omaa mitään tieto/taitoa ruoka-aineiden puolelta tai leivonnasta. Kuitenkin yllättävän usein ohjeita noudattamalla myös onnistuu :) Päätimme grillata tänään, istuimmekin pitkään illalla terassilla ja nautimme jälkiruuaksi hedelmiä. Löysin kaupasta eilen isoja herkkusieniä, ja siitä se idea seuraavan päivän päivälliselle sitten lähti. Innostuin tänään kokeilemaan täytettyjä herkkusieniä ensimmäistä kertaa. Olen kuullut että ovat erityisen suosittuja homejuustolla täytettynä ja pekoniin kiedottuina, mutta uskaltauduin kokeilemaan Koskenlaskija-sulatejuustolla..


Täytetyt herkkusienet Henna´s Style

1. Pese sienet ja poista kanta.
2. Täytä sieni Koskenlaskija-sulatejuustolla ( tai aurajuustolla, tuorejuustolla).
3. Kiedo sienen ympärille pekoniviipale, aloita kieputtaminen sienen päältä josta kanta poistetttu.
4. Kiinnitä pekoni sieneen hammastikulla, jota hetki liotettu vedessä jottei tikku kärvenny uunissa/ grillissä.
5. Laita sienet uunipellille tai uunivuokaan ja uuniin 200astetta n.20-30min kunnes pekoni on kypsää.
6. Poista tikut ennen tarjoilua. Nauti :)Toivotaan että huominen olisi tämänpäivän kaltainen ja saisi nautittua auringosta sekä lomasta! Lähdemmekin sunnuntaina sukulaisiin ja sieltä maanantaina kohti Tallinnaa, siellä bussin kyytiin ja kohti Laulasmaata. Olemme ensi viikolla Laulasmaa Spa:ssa,
sattuisiko kenelläkään olemaan kokemusta paikasta? Tai suosituksia esimerkiksi ruokapaikoista? ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3