tiistai 4. kesäkuuta 2013

Summer day.

Viimeisimmällä Kuopion reissulla innostuin ostamaan itselleni uudet Crocsit, Matkuksessa oli Crocsien oma liike. Edelliset kauniit Crocs- ballerinat olen ostanut samaisesta liikkeestä, mutta Thaimaan Patongin kauppakeskuksesta. Olen ollut erittäin tyytyväinen Crocsien ballerina-malleihin, ne istuvat jalkaan hyvin ja se kengän keveys on tehnyt minuun vaikutuksen! Kuitenkaan en ole löytänyt vastaavan tyyppisiä kenkiä vielä Suomen kamaralta, meinaan useasti olin ne jalassa työpäivänkin..

Jostain syystä lauantaina erehdyin katsomaan myös lasten / nuorison malleja, koska aikuisten mallistosta ei tuntunut nyt mikään säväyttävän. Laitoin jalkani Genna II Girls- kenkiin, ja mukaanhan ne oli otettava! Nuorisokengissä kokoluokka riittää kokoon 38-39 saakka, eli heittämällä löytyi minun 37 koon jalalle oikea pari. Samat kengät näyttivät löytyvän myös Crocs- verkkokaupasta täältä. Verkkokaupasta tilattaessa yli 20euron ostokset tulevatkin ilman toimituskuluja, jos alkaa polttelemaan ajatus omista Crocseista..Mitä tykkäät tästä parista?

Tämä päivä piti sisällään paljon kesäistä tekemistä. Päivällä kastelimme lasten kanssa kukkia ja istutuksia pihassa kastelukannulla, ja samalla taisin antaa lapsille vesipesut puutarhaletkulla. Useampi lapsi kirmasi nurmikollamme vesipyssyjen kanssa, ja kun täytin vettä niihin puutarhaletkusta - annoin samalla mitalla takaisin :)

Tietenkin myös jäätelöllä piti Satamassa käydä, kun ystäväni kanssa oli siitä viimeksi eilen puhe. Eikä siitä vaan pystynyt kieltäytymään, samalla heräsi mieleeni ajatus iltaristeilystä sisävesillä. Eipä sillä, saattaa olla että lähdemme appivanhempien hääpäivää viettämään juuri samaisissa ajatuksissa juhannuksen aikana. Satamassa uiskelteli useita sorsia katselemassa heittäisikö joku murusenkin omasta jäätelön tötteröstään, ja huomasin tämän ihanan sorsaperheen.


Juniori odotti kovasti uimaan pääsemistä. Lähdimmekin palatessani Satamasta läheiseen rantaan uimaan, esikoinen puhalsi uimarenkaan myös käyttökuntoon. Itse en vieläkään uskaltautunut pulahtamaan veteen, eipä sillä että tässä missään rantakunnossakaan oltaisiin..


4 kommenttia:

 1. Heh, jopa sattui kun kirjotin tänään myös Crocseista. :) Kivat noi sunkin!

  VastaaPoista
 2. Tosi ihanat noi crocsit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään kovasti, nyt on parit mustana ja yhdet pinkit Crocsit, vielä vähän polttelisi.. Lapsilla Crocsit on ihan lempikenkät myös kesällä!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3