tiistai 18. kesäkuuta 2013

Pinkkiä. Ja rannekoru.

Annoin periksi itselleni. Monta kertaa olin kävellyt ohi. Meinannut ottaa. Jättänyt kuitenkin ottamatta. Miehenikin oli katsonut näitä. Mutta jättänyt ostamatta. Nyt kuitenkin päätin piristää wc:n ilmettä ja ostin PINKKIÄ vessapaperia!

Oletko sinä huomannut nämä
kaupan hyllyllä? ;)


Samalla oli pakko päivittää myös pyyhkeisiin pinkkiä sävyä. Oikeanlaista sävymaailma, hentoa pinkkiä minulta ei löytynyt - mutta Pentikin tehtaanmyymälästä löytyi! :)


Tapasin ystäväni tänään kahvikupillisen merkeissä, hän oli palannut lomaltaan Italiasta. Sain häneltä ihanan nahkaisen rannekorun tuliasina, eikö olekin ihana? Hän oli ostanut itselleen samanlaisen mustana, ja se näytti upealta hänen ranteessaan. Tämä vaalea on minun mieleeni ja kokokin oli juuri sopiva. Suuri kiitos ystävälleni <3

Ystäväni kehui kovasti Italian matkaansa, maisemia, loma-asuntoa sekä nahkaostoksiaan. Mukaan oli lähtenyt useampi laukku ja ties mitä. Arvatkaa onko itsellä kova lomakuume, ja voisiko Italia olla yksi mahdollinen tulevaisuuden kohde? Pitsaa. Pastaa. Italialainen kulttuuri. Upeat maisemat. Olen lapsena ollut Italiassa kerran, ja erityisesti Venetsia on jäänyt mieleeni. Muistan myös ( lintukammoisena ) kuinka paljon lintuja Venetsiassa olikaan!5 kommenttia:

 1. Pakko saada tota pinkkiä paperia!!! Sopis niiiiin täydellisesti tonne mun flamingokylppäriin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopisi, pinkit flamingot huutaa tota! :) Ainakin Citymarketit myy ;)

   Poista
 2. Voi, vaaleanpunaista vessapaperia en olekaan ennen nähnyt. Ei taitais isäntä innostua, sen verran hempeetä on! Nuo Pentikin pyyhkeet on ihania. Mulla on myös tehtaanmyymälästä löytyneitä samanlaisia! Voiskin kokeilla, pelästyykö isäntä, jos paperikin olis pinkkiä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3