tiistai 25. kesäkuuta 2013

Out & In.

Kuinka suuri vaikutus voikaan mainoslehtisillä olla? Löysimme juniorille uuden sängyn lehdestä, jonka vaikutuksesta varasin välittömästi huonekaluliikkeestä ja laitoin neidin jatkettavan sängyn myyntiin. Meni kaupaksi yllätysajassa sekin, eli tänään tulisi lähteä ostamaan uusi sänky kotiin, ellemme halua neitiä keskeemme yöksi.

Huomasimme myös juniorin kanssa jossain mainoslehtisessä puhallettavan uima-altaan, joka olisi näppärän pieni takapihallemme mutta siinä saisi pulikoitua suurimmat energiat pois. Lisäksi hintakin oli hiukan yli kymmenen euroa, juuri hyvä panostus yhden kesän käyttöön. Lähtiessäni illalla pyöräilemään, mieheni päätti lähteä ostamaan uima-altaan juniorin kanssa. Lopputuloksena oli..
TÄMÄ!Halkaisija on melkein 3 metriä! Ei ihan vastannut sitä mielikuvaa, mitä itse uima-altaalla takapihalla ajattelin, mutta juniorin mielestä eilinen oli:
 " paras päivä ikinä! "Nappasin pihaltamme pari kuvaa. Takapihalla keijuangervot kukkivat viimeisimpänä pensaistani, ja melkoinen mehiläisten kuhina on näissä pensaissa. Lisäksi oli ilo huomata, kuinka takapihan omenapuihin oli tullut runsaasti omenoiden alkujakin. Taitaa tulla hyvä satovuosi tästäkin..

Myös seinien sisäpuolella oli ilo huomata orkideaan auenneen jo pari kukintoa! On se vaan kaunis kukka - eikö?Olen jo aiemminkin maininnut, kuinka wienerleikkeet ovat jotain taivaallisen hyvää. Päätin eilen valmistaa taas niitä. Wienerleikkeet ovat todella edullisia, maukkaita ja nopeita valmistaa. Erityisen hyviltä maistuvat esimerkiksi Hasselbackanin perunoiden kanssa, mutta mikä ettei tällein kesällä raikkaan salaatinkin kera..Wienerleikkeet a´la Henna:
Kaikki ainekset oikeastaan ovat yllä.
Porsaanleikettä, joka nuijitaan ohueksi.
Kastetaan aluksi venhäjauhoissa, sen jälkeen kananmunissa
ja lopuksi pippurilla + suolalla maustetussa korppujauhossa.
Sen jälkeen paistetaan pannulla ja nautitaan rapeana!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3