maanantai 24. kesäkuuta 2013

One Sunday.

Juhannuksen jälkeinen sunnuntai. Toiveajattelua, että ihmisiä ei vielä olisi liikenteessä. Juhannuksen paluuliikenne on pahimmillaan. Alennusmyynnit alkavat liikkeissä juuri juhannuksen jälkeen. Luultavasti suurimmalla osalla tämä sunnuntai on myös vapaapäivä juhannuksen jatkoksi. Mitä me teemme liikenteessä tälläisena päivänä? Olimme päättäneet lasten kanssa, että menemme juhannuksen jälkeen Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevaan Funparkiin päiväksi. Tutustu Funparkiin tästä. Suosittelen varaamaan Funparkin reissulle bikinit mukaan, sillä huvipuiston ulkopihalla on myös monenmoisia vesipeuhapaikkoja.


Yksi meidän perheen lempilaite oli 6D- elokuva. Siinä saatiin lasit silmille, istuttiin penkkiin ja kiinnitettiin turvavyöt ja annettiin elokuvan viedä mennessään. Erilaisia tehosteita käytettiin voimakkaasti: penkit heiluivat, kallistuivat, mukana oli tuulta ja vesipisaroita sekä jotain liikettä tuntui myös jaloissa. Tähän kannattaa käydä tutustumassa, elokuvia on moneen makuun ja myös perheen pienimmille.

Tästä tulikin mieleen kun kävimme mieheni kanssa hiukan vastaavanlaisessa elokuvakokemuksessa Lontoossa Madame Tussaudsilla, en muista koska olisin kirkunut niin paljon, saati tukeutunut vieressä istuvaan tuntemattomaan samalla lailla. Kokemus oli siis vaikuttava ;)


Sen ihmeemmin emme tällä reissulla jääneet Ideaparkiin ostoksille, vaikkakin jotain pientä sieltä matkaan lähti. Kuten esimerkiksi itse en pystynyt vastustamaan astumista Guessin liikkeeseen, ja tyhjin käsin en sieltä päässyt lähtemään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3