torstai 27. kesäkuuta 2013

Mulle ja sulle mansikoita.

Tälle päivälle luvattiin melkoista ukkospäivää, joten päätimme aamulla lähteä neitien kanssa vähän ostoksille. Kävimmekin ostamassa muun muassa reilun määrän koruhelmiä Sinellistä sekä Tiimarista, ja parin tunnin ajan tytöt jaksoivat niillä askarrella, kunnes löysivät MINUT pulikoimasta uudesta uima-altaastamme :D Todellinen hellepäivä oli tänään, vasta iltapäivällä ensimmäinen ukkosmyrsky tavoitti meidät. Puolen päivän jälkeen ulkona vaan tuntui niiiiiin kuumalta, etten voinut vastustaa pulahtamista, vaikka niin olinkin suurta uima-allasta vastaan. Siinä mahtuu aikuinenkin hyvin pulahtamaan, sekä juniori on oppinut lisää uimistaitojaan altaassa! Mutta en siis valita helteitä, mielummin aurinkoa kuin sadetta!

Kävimme myös hakemassa kesän ensimmäisen suuremman erän mansikoita. Mutta kuitenkaan mistään suuresta päivästä ei voi puhua, ostimme vain 1.5kg mansikoita, koska pakkasessa on vieläkin reilusti viime kesän mansikoita. Halusin että meillä on reilusti mansikoita naposteltavaksi ja muutama rasia pakkaseen laitettavaksi. Tulipa samalla mieleen lapsuudenmuistot mansikoista, kuinka mummoni kanssa siivosimme ja pilkoimme mansikat pakastinrasioihin. Enpäpä ne muistot, kun isäni yllätti kotona mansikkakakulla?Halusin tehdä lapsilleni isäni periaatteella helpon ja nopean mansikkakakun. Lisäksi ystävä oli tulossa kylään, ajattelin tarjota tätä herkkua kahvin kanssa. Tämän päivän mansikkakakku on siis muisto lapsuudesta.

" Cake Daddy´s Style"

Tarvitset:
- Valmis torttupohja
- Mehua kostutukseen
- Vispikerma
- Sokeria ja vaniljasokeria
- MansikoitaNiin, ja minun mielestäni Ruusulan mansikat ovat yksiä parhaimpia mansikoita. Ne ovat hinnaltaan vähän kalliimpia kuin esimerkiksi Prismassa, mutta maultaan ne on todella makeita! Jyväskylässä asuville vinkiksi, että Ruusulan marjoja pystyy ennakkotilaamaan Jyväskylään ja noutamaan Plantgenin pihasta.
5kg laatikko maksoi tänään 30€.

Lehdissä kirjoiteltiin että nyt kannattaa ostaa mansikat pakkaseen. Joko sinä olet ostanut mansikat?

4 kommenttia:

 1. Hyvä kun muistutit mansikoitten pakastamisesta! Viime vuonna nimittäin ostettiin melkein homeisia, kun oltiin täysin unohdettu.. :) Mahtavan hyvää kakkua btw!

  VastaaPoista
 2. En oo vielä ostanut, mutta pitäisi kyllä. Viime kesänä ostin Jounin marjoilta, mutta tänä kesänä saa kyllä Jouni pitää marjansa. Maksan vaikka vähän enemmän sitten, kunhan tulee hyviä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen harkitsemaan Ruusulan marjoja, on todella hyviä! Saa myös torilta.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3