maanantai 3. kesäkuuta 2013

Hellettä.

Huh hellettä! Keski-Suomessa ollaan hellelukemissa, ja kyllä se aurinko tosiaan lämmittää. Mikä onkaan ihanampaa kuin kuuma auto! Musta tuntui ensimmäistä kertaa nämä hellelämpötilat jaksamisessa, pienillä välimatkoilla auto ei oikein kerennyt viilentyä ja tuntui että kärsin lievästä nestehukasta koko päivän. Ei sillä, asiakkaani tarjosivat minulle myös mieluusti juotavaa ja koko ajan suuta kuivasi. Minusta tuntuikin että koko illan vain minuun upposi vaikka kuinka paljon nestettä. Jotenkin tuo nestehukka tekee olosta heikon, ja työpäivästä näin ollen melkoisen raskaan. Lisäksi helteillähän olisi ihana makoilla vaikka biksuilla rantsulla, mutta työvaatetuksessa on koko ajan kuuma, kuuma!

Jostain syystä jäätelön syönti tahtoo näillä ilmoilla "lähteä lapasesta". Nautin yhden pehmiksen ja yhden jäätelötuutin tänään, eikai pari jäätelöä päivässä voi olla niin huono juttu.. Lempparini on tällä hetkellä vanilja-suklaapehmis kipossa nautittuna! Ystäväni pyysi minua huomenna Satamaan jäätelölle - voinko minä siitä kieltäytyä? Ihan muuten vinkkinä Jyväskylän seudulla asuville, että Jyväskylän Satamassa saa varmasti kaupungin isoimmat jäätelöt ja ai että millä maisemilla!

Uppoaako jäätelö sinuun
ja
mikä mahtaa olla lempijäätelöäsi?


Tällaisina päivinä, hellepäivinä, arvostan helppoa pukeutumista. Väljää ja ohutta. Valitsin tälle päivälle vaatteiksi violetin tunikan, joka on ohutta liikkuvaa kangasta sekä mustat legginsit sukkahousukankaisena. Tämä tunikamekko on pirteän värinen, ja se itseasiassa on löytö viimeisimmältä Lontoon reissulta. Ehkäpä ei siis ihan heti tule samanlaista vastaan. :) Jalassa minulla on ollut jo useamman päivän Vagabongin avokkaat, jotka istuvat hyvin jalkaani ja olen useina vuosina tottunut hankkimaan vastaavia pareja käyttööni.


Tässä tunikassa on selkäosa jotenkin ihana, tykkään kovasti. Kuten aiemmin olen kertonutkin, olen hulluna rusetteihin. Ja yllätykseksi ihastuin tähän välittömästi, kun näin selässä tuon rusetin.

PS. Pahoittelen kuvien laatua, ja mallin sijaintia kuvissa.
Esikoiseni nappasi nämä kuvat :)

8 kommenttia:

 1. Mää en oo tainnut koskaan käydä satamssa jätskillä vaikka täällä ollaankin pitkään asuttu ja käytykin satamassa jonkin verran. Ehkä mää ens kerralla korjaan tämän jutun! :)

  VastaaPoista
 2. Päärynää sen olla pitää :D

  Kiva tunika, nätin värinen. Pitääkin pitää mielessä tuo Satama jos vaikka päästäis Jyväskylässä joku lauantai käymään perheen kanssa junailemassa :) Kympin lauantait, voikun vois joka lauantai vaan ajella junalla ympäriinsä, hih. :) Toivotaan että lämpimät säät jatkuisivat :)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihanan pirtsakka mekko ja sopii tosi nätisti sulle! Toi rusetti on vielä ihan ylisöpö :)

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka kaunis asukokonaisuus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3