sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viikonloppu.

Mikä viikonloppu! Mitkä ilmat! Ja mikä ihana aikatauluttomuus ja rentous! Ja vieläpä pyykkien kuivatusta pihalla! Jäätelöä! Aamupalaa terassilla! Mä niin tykkään just näistä keleistä ja tällaisista viikonlopuista!

Esikoiseni oli viikonlopun luisteluleirillä, joten vietimme viikonlopun pienemmällä kokonaisuudella. Starttasimme mieheni ja juniorin kera viikonlopun lauantaiaamulla Toivolan Vanhalla Pihalla, jossa nautimme myös ihanassa kahvilassa kahvit herkkuineen. Tämä tuntui olevan varsinaisen suosittu paikka, ulkoterassilla oli heti aamupäivästä jo täyttä ja sisääntuloporteille tuotiin asiakkaita busseilla.

Oletko jo käynyt täällä? Käy tutustumassa tästä.Toivolan Vanhalla Pihalla oli myös kunnon vanhan ajan Pelimannit ( Laajavuoren Pelimannit) esiintymässä ja soittamassa tunnelmallista "vanhaa musiikkia". Lauantaina olisi ollut myös Jesse Kaikurannan ulkoilmakonsertti kymmenen euron hintaan.


Toivolan Vanhalla pihalla on myös vuonna 1899 perustettu yksityinen synnytyslaitos, johon on remontoitu upeat tilat myös kahvilalle ja erilaisille putiikeille.

Viikonloppuun kuului myös pihanhoitoa, nurmenajoa ja kukkien kastelua. Lisäksi lehtisalatti, salottisipuli, rucola ja mansikat alkavat hienosti kasvamaan auringonpaisteessa. Lisäksi upeat kelit mahdollistivat petivaatteiden totaaliset pesutoimet - ja saimme täysin puhtaat peitot ja tyynyt, vieläpä kuivuivatkin nopeasti!
Lauantaihin kuului myös illansuussa päikkärit takapihalla. Onnistuin nukahtamaan pihalle juniorin leikkiessä. Nautimme helposta lauantaista, grillasimme ulkona ja maistelimme esimerkiksi HK:n karamellipossua. Suosittelen kokeilemaan! Lähdimme lauantai-iltaa istumaan naapureidemme kanssa, eikä tietenkään tyhjin käsin.


Juniorimme tykkää kovasti Paavo Pesusienestä, ja myös vappupallon valinta oli myös selkeä tämän nähdessään. Hän halusi kuitenkin lennättää pallonsa ilmaan, ajatuksena että mummi saa sen taivaassa. Ajatus oli kaunis, ja pallo lensi yhtä kauniisti taivaan tuuliin..Viikonlopun kruunasi sunnuntai-illalla juuripaistetut lämpöiset vohvelit ja esikoisen saapuminen leiriltä kotiin! <3

4 kommenttia:

 1. Me käytiin tuolla Toivolan vanhalla pihalla aiemmin. Siellä oli tässä taannoin joku muu tapahtuma. Oli kyllä kiva paikka. En ollut siellä aiemmin käynyt ja tykkäsin kyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, tunnelmallinen paikka. Joulun aikana oli ihanat joulumarkkinat myös. Tykkään ja nostan hattua tästä upeasta miljööstä, miten se on saatu uuteen eloon!

   Poista
 2. Ihana viikonloppu oli teillä! Tuolla Toivolan vanhalla pihalla pitää kyllä ehdottomasti käydä... Voi teidän pientä tyttöä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sinne kahville! Voidaan tehdä päiväkahvitreffitkin :)
   Juniorin kanssa itkettiin yhdessä terassilla <3 Mun muru <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3