maanantai 6. toukokuuta 2013

Pakko.


Pakko. Vai onko? Mistä se pakottava tunne tulee?

Minuun on tosiaankin purrut juoksukärpänen, juoksuinnostus. Ja tähän on tullut pakko. Pakko päästä juoksemaan. Pakko päästä ulos ja sitoa lenkkarit jalkaan. Mikä onkaan mahtavampi fiilis kun juosta ilta-auringossa tulevan kesän tuoksuista nauttien. Enkä puhu grillien tuoksuista. Kyllä. Niitä tuoksuja tänäänkin sain nuuhkutella reitilläni. Mutta puhun siitä tuoksusta, mikä lähtee luonnosta. Miltä luonto yleisesti ottaen tuoksuu. Millaisia tuoksuja erilaiset kasvit tuottavat. Miltä sateen jälkeen tuoksuu. Miltä nurmi alkaa tuoksumaan. Miltä vesi tuoksuu ja miltä se kuullostaa. Ja lisäksi kuinka luonto päivä päivältä kaunistuu kesän väreihin. Sitä en osaa sanoa kuinka kauan tämä polte juoksuun säilyy.. Päiviä? Viikkoja? Kuukausia? Juoksemisessa sinänsä on erityisen hienoa se, että siinä huomaa yllättävän nopeaa kehityksen sekä pystyy haastamaan itseään.

Itselleni erityisen tärkeä väline päivittäisesti on iPhoneni. Ilman sitä en osaisi olla. Enkä pystyisi kuvittelemaan mitään muuta puhelinta. Nykyinen puhelimeni taitaakin olla iPhoneissa kolmas. Ja seuraava puhelin vaihtoa vaatiessa on myös iPhone. iPhonella on helppo kuvata päivän varrella, esimerkiksi pääsääntöisesti blogissani olevat kuvat on kuvattu puhelimellani.
Aika hyviä kuvia, eikö?

Lisäksi puhelimella on helppo hoitaa pankkiasioita myöten internetissä asioita. iPhone on helppo ja nopea käytössä. Juoksulenkeillä pistän napit iPhoneen kiinni ja sieltä kuuntelen nettiradioita. Itselläni tällä hetkellä on kaksi iPhonea, toinen työpuhelimena ja toinen henkilökohtaisena. Ainoa miinus lienee akun kesto, se tuntuu vähän liian nopsaa tyhjenevän eikä passaa unohtaa laittaa puhelinta yöksi laturiin.

Eikö Suomen luonto olekin kaunis keväällä? Ja hei, kohta on kesä! Ja sehän alkaa jo vähän näyttämäänkin siltä. :) Itselläni alkaa polttelemaan jo laittaa sormet multaan ja miettimään kesäkukka-asioita, mitähän tälle kesälle mahdan keksiä. Vuosittain olen etuterassille laittanut istutuslaatikoihin terassinkaiteelle kukkia, mutta syksyllä irroitin nämä laatikot paikoiltaan ja nyt vaikuttaa siltä että saavat tämän kesän olla varaston hyllyllä..

Joko sinä olet istuttanut kesäkukat? 
Mitä valitsit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3