lauantai 4. toukokuuta 2013

Linnanmäellä.


Vietimme tänään aurinkoista lauantaipäivää Linnanmäellä. Saimme kutsut Linnanmäelle, joilla olimme laitteissa veloituksetta kolmen tunnin ajan (klo10-13) ja vieläpä herkuttelimme sekä hattaralla, paukkumaissilla ja pehmiksellä auringonpaisteessa. Linnanmäen portit avattiin kaikille vieraille auki klo13, jonka jälkeen pystyi jatkamaan huvittelua rannekkeella, jonka olisi saanut puoleen hintaan. Mukanamme oli myös esikoisemme kummit, jotka asustavat pääkaupunkiseudulla ja pääsivät huvittelemaan sekä kanssamme että kahdestaan hurjimpiin laitteisiin. Itse olen jokseenkin herkkä pahimpien kieputtimien kanssa..Olimme hyvin aktiivisia laitteiden suhteen, ja jopa minäkin uskallauduin vihdoinkin Linnanmäen vuoristorataan. Ja tykkäsin, vaikkakin ensimmäisellä yrityksellämme vuoristorata oli suljettuna huoltotöiden takia - niin- eli juna oli jumittunut ja kyydissä olevat talutettiin vuoristorataa pitkin pois laitteesta. Pystyin jo kuvittelemaan tilanteen silmissäni vastaavassa tilanteessa - minä pitämässä tiukasti kiinni laitteesta hokien " minä en lähde minnekään".. Silti, uskallauduin myöhemmin tähän! Eikä ees jääty matkan varrelle! :)


Minua tuolta korkealta ei olisi niin helposti saanut kävelemään pois..Linnanmäen kummitusjuna oli muuttunut Kyöpelinvuoren Hotelliksi. Tämä hotelli on englantilaisen suunnittelijan, Nick Farmerin, suunnittelema. Kokemus jäi itseni kohdalla jokseenkin laimeaksi, vaikkakin tämä hotelli jopa pisti naurattamaan välillä näillä tummiin pukeutuneiden hahmojen sanoituksilla. Eikä jäänyt myöskään epäselväksi ettei tästä hotellista löytynyt vapaita huoneita..
Kävimme myös katsastamassa "yläilmoista" Linnanmäkeä sekä Helsinkiä..
Linnanmäen Herkkumyymälän puolella oli karkkeja myynnissä monessa eri muodossa! Muun muuassa ihania vaahtokarkkitikkareita oli yhden seinällisen verran, puhumattakaan irtokarkkien valikoimasta ja metrilakuista..Eikö olekin söpöjä tikkareita?
Päivä Linnanmäellä oli onnistunut ja keli suosi myös. Linnanmäellä on paljon koettavaa kaikille, isoille ja perheen pienimmille. Ja esteetikoille myös paljon nähtävää ja silmälle kaunista. Nyt kuitenkin elokuvan pariin..

Rentoa viikonloppua ihan jokaiselle!

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3