torstai 16. toukokuuta 2013

Kesä.

Nyt se on. Kesä. Ihanaa ihanaa! Mä olen kyllä niin kesän, valon ja värin lapsi. Nautin ihanista kesäilloista, auringon säteistä työpäivän jälkeen ja jopa autolla ajaminen on mukavaa hommaa kun aurinko paistaa. Aurinko antaa myös energiaa ja tekee keväällä luonnossa nopeaa ihmeitä. Parissa-kolmessa päivässä hiirenkorvat muuttuivat lehdiksi, pensaat vihertää ja monivuotiset kukat alkavat jo nousta istutusalueilta. Kesä on täällä!

Paita - Nike
Housut -Veromoda

Kesään kuuluu myös nurmenajo. Meidän pihassa tämän kesän nurmenajo korkattiin eilen, leikattu nurmi on kyllä niin kaunis, vähän niinkuin leikattu tukka. Katsonko nurmea siis samalla tavalla kuin hiustenleikkauskulmia että pitää olla skarppi? Olipa miten oli, mutta nurmenleikkauksen jälkeen leikatun nurmen tuoksu on myös yksi kesän asioita. Toiset tykkää siitä, toiset ei. Minä tykkään. Minusta nurmenleikkaus on mukavaa hommaa, samalla saa näppärästi nautittua myös auringonsäteistäkin :)

Kesään kuuluu myös lapsiperheissä uiminen. Uimarannoilla on aamusta iltaan saakka lapsiperheitä uimassa. Tämän kesän osalta tämä asia korkattiin puolestaan tänään, esikoinen pulahti ystävänsä kanssa veteen uimaan. Omasta mielestäni vesi oli vielä huisin kylmää ja juniorikin vain pari kertaa kävi upottamassa varpaansa veteen. Esikoinen pulahti pari kertaa kunnolla kunnes oli tottunut veden lämpötilaan.


Kesään kuuluu myös jäätelöt, irtojäätelöpallot. Jäätelö on suurta herkkuamme, ja ainakin minä lukeudun siihen väestöön joka kuluttaa vuodessa litrakaupalla jäätelöä. Ja siis vuodessa, en pelkästään kesäisin herkuttele tällä kylmällä herkulla vaan pitkin vuotta. Yleisesti pakkasestamme löytyy aina useampaa lajitelmaa jäätelöitä. Teemme myös neitiemme kanssa Spice Ice-hetkiä satunnaisen useasti. :) Tänään kävimme hengähtämässä mieheni kanssa Satamassa jäätelöillä ihanasta kelistä samalla nauttien.


Satamassa oli kovasti ihmisiä liikkeellä. Rantaraitilla oli juoksijoita, rullaluistelijoita, lenkkeilijöitä, perheitä. Satamakahvilalle oli pitkät jonot, moni muukin halusi nauttia Jyväsjärven rannalla jäätelön. Myös pienet linnut hyppelivät lähelle kurkkimaan, mahtaako tippua vohvelin paloja. Itse olin valinnut jäätelöni kuppiin, ja lintukammoisena se oli ihan hyvä ajatus. Ei se linnun koko - lintu kun lintu. En oikeastaan edes käsitä miksi pelkään lintuja niin. Pelkästään Jyväskylässä kävelykadulla kävellessä pulut saavat minut säikkymään ja väistelemään niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3