sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Juhlia.

Kevät ja kesä on yleensä juhlien aikaa. Ja onkos ihanampaa tähän vuodenaikaan juhlia, kun voi ulkona nauttia yhteisistä hetkistä ja kauniista luonnosta. Aika uskomatonta on myös se, että ensi viikolla juhlimme molempien neitien kevätjuhlia. Kesä siis todellakin on täällä! Tänään olikin neideillä melkoinen partyparty-päivä, tytöille sattui kahdet synttärit samalle päivälle. Ensimmäisillä kaverisynttäreillä oli bikineillä tarvetta, nimittäin synttäreitä juhlittiin muun muassa paljussa. Alkaa muuten pikkuhiljaa terassilla oleva hortensiakin avautumaan ja sininen sävy sointuu hyvin talon värin kanssa, eikä valkoinen vaihtoehto jäänyt lainkaan kaivelemaan mieltäni.

Bikinit- H&M
Shortsiasu - H&M
Hiuskoriste - lahjaksi saatu

Ensimmäisten synttäreiden jälkeen suuntasimme seuraaville synttäreille, entiselle kotikadullemme, jonne rakensimme ensimmäisen talomme ja missä lapsiemme ensimmäiset vuodet asuimme. Entisellä kotikadulla juhlittiin tänään pikkuneidin synttäreitä, näissä puolestaan oli pihassa tarjolla sekä trampoliinia että..

..Pomppulinnaa!


Koru - Lindex
Mekko - Benetton
Legginsit - H&M
Kengät - Prisma

Neidin kaulakoru viimeisteli juhlalookin, eikö olekin aika ihanan näköinen :)


Erityisen mieluisia olivat myös saippuakuplat, synttärisankari oli saanut lahjaksi upean saippuakuplapuhaltimen jolla tuli kymmeniä kuplia! Voi sitä iloa! Tuollainen on ehkä pakko hankkia tälle kesälle meidänkin kotiosoitteeseen. Näitä näytti löytyvän esimerkiksi BR-lelujen valikoimasta, tämä mikä kuvassa näkyy on tämä. Hintaa näytti olevan reilut 7€, joten tämä on vain haettava kotiin.

Oletko sinä törmännyt tällaiseen puhaltimeen?Kaulakoru - Kalevala Koru
Mekko - Marimekko
Rannekorut - Kalevala Koru
Kassi - Louis Vuitton
Legginsit - Norly
Kengät - Inspire

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3