perjantai 31. toukokuuta 2013

Do this. Do that.

Kesä. Ihanaa aikaa. Jokainen tuntuu odottavan lomaa. Lomalla on aikaa tehdä kaikenlaista, rästihommiakin. Kesällä onkin monta juttua, mitä pitäisi tehdä.

 Pestä ikkunat.
Jihuu! Hommasimme Kärcherin ikkunanpesimen, ja se oli melkoinen pelastus ikkunanpesuun - homma kävi nopeasti ja sain itse valvoa työnjälkeä, koskematta laisinkaan laitteseen tai osallistumatta pesutoimiin.
Mieheni tilasi tämän Kärcher WV75 Plus ikkunanpesimen prisman-verkkokaupan kautta, ja toimitus oli erittäin nopea ja vaivaton. Itse laitteella on kahden vuoden takuu. Toimivuudelta laite on mainio, pesuaine aluksi suihkutetaan pestävälle pinnalle ja pyyhitään paketissa olevalla mikrokuituliinalla. Lopuksi ikkuna kuivataan imuroivalla ikkunalastalla, joten veden valumisen kanssa ei enää ole murheita. Lisäksi ikkunanpesu on tämän laitteen kanssa helppoa ja näppärää, meillä ainakin mieheni innostui lupaamaan myös vanhemmillensa ikkunanpesun..

Öljytä terassit
Varsinkin takaterassimme on niin paahteisella paikalla, että joka vuosi tulee öljytä terassilaudat. Sama juttu olisi taasen edessä, jostain syystä en ole saanut aikaiseksi hoitaa hommaa heti keväällä pois alta..

Pihalaattojen totaalipuhdistaminen
Edessä olisi pihalaattojen pesu, toivoen samalla että laattojen välistä sitkeästi nousevat ruohot saisimme pois. Täytyy etsiä tarpeeksi ärtsyä ainetta ja harjata harjalla tehokkaasti jokainen laatta ja laattaväli!

Terassin ruokailupöydän käsittely
Teimme todellisen virheen viime kesänä ostetun ulkokalustesarjan kanssa. Päätimme säilyttää pöydän varastostamme talvisilta oloilta suojassa, mutta tämä muodostikin todellisen ongelman. Kuiva varastoilma antoi pöydän kuivahtaa ja maali kupruilee paikka paikoin pöydän pinnalta. Edessä olisi siis pöydän hiominen ja maalaaminen. Haaveilen myös pöydän päälle vahakankaasta, ehkäpä Marimekon sellaisesta... ;)

Ja lukemattomia muita juttuja..

Loma on lomaa
 vai mahtaako sittenkään olla? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3