perjantai 31. toukokuuta 2013

Aurinkoleijona. Ihan pihalla.

Kalevala Koru. Rakastan niin Kalevalakorun koruja. Mieheni taitaa myös tiedostaa sen, nimittäin aikamoinen valikoima niitä minulla onkin jo. Lisäksi olen saanut joitakin myös lahjaksi, esimerkiksi siskoltani. Pitkästä aikaa kaivoin korulaatikosta Kalevala Korun Aurinkoleijona-käädyn esille, ja laitoin kaulaani. Tykkäsin kovasti värimaailman piristyksestä, nykyään kun kaikki koruni tuntuvat olevan hopeisia. Tällä korulla on tunnearvoa, olen saanut sen isältäni ja äitipuoleltani useita vuosia sitten lahjaksi. Horoskoopiltanikin olen sattumalta leijona, eikä se varmaan jää epäselväksi luonteessakaan..

Mitäpä te tykkäätte tästä?Tämä päivä meni ihan pihalla työpäivän jälkeen, nappasin muutaman kuvan myös pihassa ihanasta luonnosta ja sen kauneudesta. Ajelin ensimmäisenä nurmikon, nurmen ajaminen on jollain tavalla terapeuttista sekä vastaleikatun nurmen tuoksu on huumaavaa. Sain myös vihdoin kaipaamani kuorikekuorman pihaan, ja tartuin lapion varteen ja aloin kottikärryillä kärräämään sitä paikoilleen. Ulkona oli todella kuuma ja hiostava ilma, sekä välillä tuli melkoisia kaatosadekuuroja. Kuitenkaan ne eivät minua pidätelleet, en tahtonut malttaa välillä pitää taukoa..

Pihasireeni

Pensasaidan kukinnasta otos

Melkoisesti on hortensia äitienpäivästä auennut kukkimaan. Ilta-auringossa värisävy tulee upeasti esille, itse kovasti tykkään tästä vaaleansinisestä (hiukan vivahdusta myös pinkkiä kohden) yksilöstä! Tämä ruukku oli muuten myös löytö äitienpäivän tienoilla, se on kevyttä polyrottinkia ja tykkään sen ulkonäöstä. Luulen, että täytyy hakea toinen samanlainen terassille. :)


Kaiken luonnon ihanuuden keskellä on myös jotain mitä en niin ihannoi. Nimittäin kaikenmaailman ötökät. Tämäkin ällötys suorastaan jähmettyi valokuvauksen ajaksi paikoilleen, mutta en voinut kieltää sitä inhottavaa ajatusta mielestäni että se hiipisi ihoani pitkin..


" MC koppa,
koppa koppa koppa koppa koppakuoriainen
MC koppa, koppakuoriainen
koppa koppa koppa koppa koppakuoriainen.."

2 kommenttia:

  1. Minäkin kammoksun kaikkia ötököitä! Monesti juoksen niitä karkuun ja menen tosi kauas. Ja voi sitä kauheutta, jos se huomaan sen kävelevän esim. kädellä. IIK! Tuo koru on kyllä ihan kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pelkään ehkä eniten ampiaisia, ja musta pääseekin aika kaamea ääni juoksuaskelien kera kun ampiaisia lähellä. :D

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3