lauantai 18. toukokuuta 2013

Arestia ja kiukkua.

Tänään oli erilainen kesäpäivä. Aamulla ripotteli auringon paisteen sijasta vähän vettä ja oli synkempää. Myös kotona aamu alkoi samalla moodilla seinien sisäpuolella. Esikoisen lähestyvä 9vuotta kysyy jaksamista minulta sekä lapselta itseltään, kärsivällisyyttä kun ei liiakseen kummaltakaan meistä tunnu löytyvän. Aamulla edessä oli aamuharkat, eli aikataulutetut aamut eivät ole meidän perheen naisien vahvuuksia. Puhumattakaan kiireestä.. Tänään lensivät jumppapullo korkkeineen pitkin keittiön pöytiä. Oma huone ei tuntunut menevän järjestykseen, eikä treenikassi kuntoon vaikka kuinka monesti samaa toistin. Jossain vaiheessa kun pinna menee, tapahtuu jotain - meillä seurasi viikonlopun ajaksi arestia. Monesti, oi liian monesti, olemme uhkailleen arestilla ja hetken sitä pitäneetkin mutta heltyneet jossain vaiheessa antamaan periksi. Tänään olin kuitenkin päättänyt, että periksi en anna, mutta en myöskään tiennyt mitä olisi edessäpäin..

Onko teillä käytössä aresti tai muita keinoja?

Iltapäivällä tilanne oli jo aika sietämätön, neidillä oli tylsää. Testattiin äitiin kiukkua, vinkumista, itkemistä ja taidettiinpa isällekin soittaa saadakseen periksi. Kavereita kaivatiin kovasti, eikä telkkaristakaan tullut mitään katsottavaa ja tietokoneaikakin oli jo kulutettu. Päätin, että tehdään porukalla jotain kivaa, ja suunnistin neitien kanssa Jyväskylän satamakahvilaan jäätelölle. Ajatus oli mieluisa ja kiukku unohtui samantien.

Juniorin vaatteet:
Huivi - Benetton
Paita - Benetton
Housut - H&M 

Esikoisen asu:
Hattu - H&M
Neuletakki - H&M
Shortsiasu - H&M
Legginsit - H&M
Kassi - H&M


Satamakahvila on ihana, vanha puurakennus. Tässä kahvilassa on myös alkoholitarjoilua, eli mikäpä ihanalla terassilla olisikaan aurinkoisella ilmalla nauttia muutama kylmä juoma. Rannasta lähtee myös sisävesiristeilylle laivat, jonne erityisesti junori tuntui haluavan. Ehkäpä teemmekin tänä kesänä iltaristeilyn. Tosin juniorille taisin tuottaa pettymyksen kertoessani millainen risteily on kyseessä, kun hän kysyi innoissaan " Minne maahan tuo laiva menee?" .


" Se on kyllä ihme,
 miten kylmä jäätelö
LÄMMITTÄÄKIN mieltä. "

So true! ;)

Neule - H&M
Toppi - Vero Moda
Housut - Vero Moda
Kengät - Crocs
Laukku - Louis Vuitton
Helmet - Seppälä

2 kommenttia:

  1. Söpöjä tyttösiä :) Etenkin toi shortsipuku on huippunätti.

    Meilläkin taistellaan kiukun kanssa, tosin vähän erilaisen. Mutta äitin hermoja se raastaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitti Melina :) Kyllä tahtoa neideiltä löytyy pienestä saakka..;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3