maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ted Baker.

Ted Baker.
Onpa pakko todeta, että olen jostain syystä hullaantunut täysin Ted Bakerin tuotteisiin. Vaikka välttämättä kaikki ei olekaan ihan minun näköisiäni tai en ehkä ihan kaikki päällä kulkisi, niin silti tämä persoonallinen tyyli on purrut minuun. Lisäksi hempeät "barbie"-väritykset ovat tehneet minuun vaikutuksen. Ja suurin osa vaatteista juuri persoonallisuudellaan on purrut minuun.

Esimerkiksi netin kautta Zalandolla oli kattava valikoima kyseisen merkin tuotteita, sekä naisille että miehille. Käy kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa Ted Baker tarjoakaan esimerkiksi täältä.Toisekseen täältä Jyväskylän suunnalta Ted Bakerin tuotteita löytää Kekäleen ja Duetton valikoimista, erityisesti näitä söpöjä, suloisia, eri sävyisiä varvassandaaleja tuntuu olevan joka puolella tarjolla. Onko nämä niitä "pakkosaada - in" juttuja? Sandaalit on valmistettu kestävästä, taipuisasta ja kiiltäväpintaisesta PVC- muovista. Sandaaleissa on kaunis rusettikoriste, jossa Ted Bakerin nimikirjaimet. Huomasin ilokseni myös että Duettolla on nykyään myös verkkokauppa. Ja Duettollakin näyttää olevan aika mukavasti Ted Bakerin tuotteita myynnissä..
Kuvat lainattu duetto.fi sivustolta.

Mitä sinä tykkäät Ted Bakerin tuotteista? Minä tykkään, tykkään! Jostain syystä myös kyseisen merkin korut ovat kiinnostavia, voisin hyvinkin kuvitella itselleni monet Ted Bakerin korut käyttöön. Ehkäpä tässä onkin yksi lahjavinkki.. Vink ;) Jotenkin olen aina tykännyt tyttömäisistä ruseteista. Niitä minulta löytyykin jo kotoa monista paidoista ja esimerkiksi hiuspannoista, pinneistä. Joten kyllähän nämä korutkin minulle oikein passelisti sopisivat. Ted Bakerin korujen hankkiminen onnistuu myös netin kautta, esimerkiksi seuraavan kuvakollaasin olen koonnut www.twist.fi sivujen kautta.

Minusta vahvasti tuntuu siltä, että Ted Baker on yhtenä pakkomielteenäni tällä hetkellä. Yritän kuitenkin taistella. Turhaanko?


4 kommenttia:

 1. Itse asiassa minäkin ihastuin totaalisesti näihin Ted Bakerin koruihin, kun vähän aikaa sitten tuli Stokkan kevätkuvasto. Hankintalistalle meni heti yksi rusettirannekoru. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin tykkään näistä! Ihan totaalipakko hankkia..

   Poista
 2. Ted Baker on paras! Itse ostin juuri äskettäin ipadille kotelon, TB tottakai ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, mäkin haluaisin sellaisen ;) Lähtikö minkä värisenä sulla mukaan?

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3