torstai 18. huhtikuuta 2013

Raining.

Vesisade. Sataa sataa ropisee. Ulkona lisäksi tuulee. Omaan mieleen aurinko vaikuttaa hyvin voimakkaasti piristäen, niin on kyllä todettava että tällainen sadepäivä tekee päinvastaisen vaikutuksen. Mieli on apea, eikä ulkona tee mieli kastella itseään. Toisaalta tässä on selkeää kevääntuloa, lumet saa kyytiä vesisateessa. Ja enimmäinen pölykin tienpäällä laskeutuu, ja eiköhän pian kadutkin putsataan kevätkuntoon. Eli antaa sataa nyt keväällä - mutta kesä saisi olla lämmin ja vähäsateinen, eikö?


Kotona saan tunnelmaa kuitenkin kynttilöillä. Mielestäni kynttilöitä voi polttaa aina kun siltä tuntuu, poltankin paljon keväisin ja kesäilloin kynttilöitä. En kylläkään siinä määrässä kuin mitä syksyn hiipiessä..

Kynttilänjalkoina olohuoneessa minulla on nämä ihanat Riviera Maisonin- kynttilänjalat, jotka olen ostanut aikoinaan Sisustus-Satiinista Jyväskylästä. Tästä pääset tutustumaan Sisustus-Satiinin verkkosivuille. Muutoin kotona tykkään polttaa Partyliten tuoksullisia kynttilöitä ja tuikkuja erilaisissa tuikkukipoissa - niistä tulee kiva tuoksu kotiin!

Tykkäätkö sinä polttaa kynttilöitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3