lauantai 13. huhtikuuta 2013

Mahdollisuus.

Ihastuin todellakin POMPdeLUXin lastenvaatteisiin tänä keväänä, vaikka jo katselin talvella verkkokaupastakin talven aletuotteita, maltoin mieleni, enkä tilannut. Aiemmin en ollut itse päässyt kokeilemaan, kuinka pehmeitä ja kuinka ihania vaatteita luonnossa ovatkaan. Kuten aiemmin blogissani olen kertonutkin, olen pitänyt itse kotikutsut ja sen jälkeen ollut ystävänkin luona kutsuilla ja molemmilla kerroilla tuli tilattua kotiin vaatteita. Tietyt tuotteet oli jo myyty loppuun, ja senkin vuoksi jäi monta juttua kaivelemaan mieltä..

Hippusia blogin kautta huomasin, että verkkokaupan varastoihin oli tullut täydennystä ja otinkin heti yhteyttä Jyväskylän PdL- edustajaan, jotta ottaa yhteyttä minuun mikäli kaipaamiani juttuja tulee myyntiin. Ilmanmuuta kuitenkin pidän verkkokauppaakin aktiivisesti silmällä.. Esimerkiksi Shelly Dressiä löytyi verkkokaupasta useammassa sävyssä kokoluokassa 122-152cm. Tämähän oli loppuunmyyty melkein heti myyntiin tultuaan, monen suosikkituote siis! Ja ihanahan tämä onkin.
" Kaunis Shelly! Mekko, joka on yksinkertaisuudessaan
ehdoton osa jokaisen prinsessan vaatevarastoa.
Kun päälläsi on 1000 kerrosta tylliä – ainakin melkein –
ja suuri rusetti vyötäröllä pääset taikaiskusta mukaan suosikkisatukirjasi tarinaan." - POMPdeLUX 

Meidän perheen suosikki olisi ollut Suri Dress, joka myös oli kutsujen aikaan loppuunmyyty. Verkkokaupassa oli jäljellä kaikissa sävyissä koossa 104cm, mikäli sinäkin jäit kaipaamaan tätä mekkoa.." Suri on kaikkea – arkimekko, paljettiunelma ja räväkämmän tytön mekko. Mekossa on ulkopuolinen paksu vetoketju, ja se koostuu paljettiyläosasta ja pehmeästä trikoohameesta, joka laskeutuu yhtä hyvin sukkahousujen kuin upeiden farkkujenkin päälle." - POMPdeLUX 

Verkkokaupassa puolestaan Pearl Dressiä löytyi runsaasti kaikista sävymaailmoista ja kokoluokista alkaen 104cm -> 152cm saakka.


" Pearl DRESS on puuvillanpehmeä, kevyt, ilmava ja suloinen. Siinä on yhdistetty herkkiä värejä raitoihin. Täydellinen kaikkeen, mitä keväällä ja kesällä on tarjottavanaan." - POMPdeLUX  

Jäikö kenties sinullakin kaivelemaan mieltä joidenkin vaatteiden loppuminen? Vinkkinä haluan itsekin jakaa eteenpäin tämän mahdollisuuden saada vielä itselleen ne ihanuudet, jotka jäivät uupumaan lapsen vaatekaapista.

Kuvat lainattu POMPdeLUX sivulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3