lauantai 20. huhtikuuta 2013

Lauantai.

Mistä on tämä lauantai tehty? Aikaisesta heräämisestä, lämpimistä uunituoreista aamiaissämpylöistä, Kuopion reissusta ja ystävän luona illanvietosta. Sanoisin että varsin mukava ja ei niin tavallinen lauantai. Kävimme tänään tosiaan pyörähtämässä Matkuksen kauppakeskuksessa sekä samassa rakennuksessa sijaitsevassa Ikeassa. Ikealta oli oikeastaan tarkoitus hakea tietyt seikat, mutta jotenkin sieltä aina tarttuu mukaan jotain muutakin, kuten tälläkin kertaa..

Matkuksessa oli muotiviikko menossa, ja tänään oli mm.muotinäytöksiä ja tarjouksia koko kauppakeskuksessa. Juontajina oli mm. Karita Tykkä ja Jorma Uotinen, sekä 2.kerrokseen rakennettu muotinäytöstä varten kunnon lava.
Kauppakeskuksen puolelta ennen Ikealle siirtymistä löysimme muutamia juttuja. Mikä ei tietenkään yllättänyt minua. Toisaalta yllätyksekseni mieheni ehdotti minulle että kävisimmekö ensiksi muissa liikkeissä ennen Ikeaa, vaikka itse olin asennoitunut aikalailla vain Ikea-reissuun. Tai oikeastaan reissuna tämä oli aika suunnittelematon, ajatus syntyi viikolla sen enempää mitään suunnittelematta.

Esimerkiksi Crocs-liikkeestä olisi löytynyt vaikka mitä tytöille sekä minulle, mutta ei tietenkään sellaisia kenkiä mitä sieltä etsiskelin - millaiset olen löytänyt Crocs-liikkeestä aiemmin. Ostinkin tytöille heidän valitsemansa koristeet Crocseihin, esimerkiksi hiljattain Stockmannilta tilaamiin Crocseihin sopii ihanasti juniorin valitsema kuvassa näkyvä koriste. H&M Homen valikoimassa olisi myös ollut muutamia juttuja, mitkä olisi kiinnostaneet mutta päätin malttaa Ikean puolelle, enkä enää Ikean jälkeen muistanut / jaksanut mennä liikkeeseen uudelleen. Löysimme erittäin edullisesti esikoiselle Jetset-kellon, värin neiti sai itse valita. Miehelle lähti mukaan myös alennuksesta Gantin kello. Katselin itsellenikin kelloja, mutta kun on niin pirun kallis maku että..


Koska olimme heränneet aikaisin ja nauttineet aamupalan ajoissa, niin nälkä yllätti meidät kaikki kiertelyn jälkeen. Menimme Ikean puolelle syömään, Ikean lihapulliin ei vaan voi kyllästyä ja kaikkien meidän lautaset tyhjenivät tyhjiksi. Lisäksi esikoinen halusi jälkiruuaksi kuvassa näkyvän leivonnaisen..


Ikealta tarttui mukaan myös sisustustavaraa kotiin, esimerkiksi nappasinpa eräät verhotkin mukaan. Nykyiset olohuoneen verhomme ovat valkoiset, paksuhkot. Nämä uudet verhot ovat vaaleanbeiget ja läpikuultavat. Täytyy ottaa hetki ompelukoneen kanssa ja lyhentää verhot, jonka jälkeen tsuumailla oliko ostos hyvä vai huono. Lisäksi löysin esimerkiksi ystävälleni lahjaksi lasisen kulhon. Tämän kuvan fiiliksissä iltaa vietettiin ystäväni luona..


Rentoa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3