tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevättä rinnassa.


Panta: Sokos
Huivi: Louis Vuitton
Korvikset: Kalevala Koru
Takki: Lindex
Aurinkolasit: Lindex

Täytyy tunnustaa, että jo on kevättä rinnassa. Nautin auringon säteistä ja lumien sulamisesta. Kaivoin viime viikolla myös kevättakin jo esille. Olin etsinyt jo tovin vaaleaa kevättakkia, mielellään lyhyttä mallia. Lyhyt malli -> lyhyelle naiselle. Ja löysin sellaisen ihan sattumalta Lindexin valikoimista, ja onnistuinpa tekemään ostokseni vielä sellaiseen aikaan että sain ostoksistani -20% alennuksen. Autolla liikkuen kevättakin kanssa olo on mukavampi kuin talvitakin. Sekä villakangastakkini onkin yllättävän paljon kulunut nimenomaan turvavyön kohdalta - kaipa vyö on hangannut joka päivä kevyesti takkia. Harmi juttu. Mutta toisaalta mahdollisuus (vai pakkotilanne?) hankkia ensi talvena uusi takki ;)


Neule: Kappahl
Housut : H&M
Huivi: Louis Vuitton
Kengät: Rieker


Kevättä rinnassa - uusi huivi kaulassa. Todellakin viimeisimpänä ostoksenani Louis Vuittonilta oli tämä kuvassa oleva huivi. Olin jo etukäteen päättänyt ostavani Denim- huivin, mutta jostain syystä tämä miellytti minua paikanpäällä livenä todella paljon. Mietin pitkään kummanko huivin ottaisin. Päädyin tähän tällä erää, ajattelin että tämä voisi olla helpommin yhdistettävissä mustan kanssa kuin tummansininen. Mutta voipa se olla mahdollinen visio, että jossain vaiheessa sen Denim-huivi myös löytyy minulta. Tosin ei kyllä ihan nyt heti..

Kaivoin jopa jo ensimmäiset lenkkaritkin esille. Nämä lenkkarit / tennarit kivasti piristävät värikylläisyydellään ja tulee heti niin keväinen fiilis. Tosin aika varovasti näillä tulee liikkua jäisillä teillä. Kengät olen ostanut muistaakseeni vuosi sitten keväällä, Sokoksen valikoimista. Merkiltään kengät ovat Cravo & Canela, ja ellen ihan väärin ollut bongaavinani niin jotain vastaavanlaisia oli tällekin keväälle valikoimissa jos itsellesi samankaltaisia havittelet..

Ihastuin heti ensisilmäykseltä kenkien kuosiin, ja pakkohan ne oli hakea. Onnekseni löytyi vielä omaa kokoa, koska aina ei ole ollutkaan niin hyvää tuuria jos on jäänyt miettimään ostanko vai enkö osta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3