sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Helsinki.


Olin työmatkalla Helsingissä. Helsinki oli sateinen, enkä juuri ennättänyt shoppailemaan, vaikka kävimmekin työkaverini kanssa pikaisesti pyörähtämässä Stockmannilla..


Jostain syystä jouduin aika-ajoin turvautumaan navigaattorin apuun. Varsinkin Helsingin keskustassa tästä laitteesta on ollut apua. Etupenkkini on myös työpäiväni aikana ajaessani varattuna. Etupenkillä on useimmiten iPad, kalenteri ja muistiinpanovälineet.


Yövyin Radissons Sas Blu Royal -hotellissa pari yötä. Kaksi työpäivää Helsingissä oli varsin antoisia sekä oli mahtavaa nähdä työkollegoja. Kuitenkin kotiinlähtiessä pari muutakin oli autoilla liikenteessä, varsinkin Helsingin keskustassa oli paljon ihmisiä liikkeellä - olihan Justin Bieber esiintymässä ja Robin lämppärinä. Mutta kuitenkin Lahden tiellekin oli aikamoista ruuhkaa..
Tänään sisustimme kotona jo vappua varten, ja perinteiset vappufoliopallotkin tuli jo hankittua! Vapun suhteen suunnitelmatkin syntyivät tänään, vappuun kuuluu näin ollen naapureiden kesken mm. skumppaa ja munkkeja!

Kuinka sinä aiot viettää vappua?

2 kommenttia:

  1. Skumppaa ja munkkeja kuulostaa tosi hyvältä! Vielä siihen lisänä grillaus ja tivoli, sään salliessa.. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3