keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

By Seppälä.

Siis waude. Olen todella posiitivisesti yllättynyt, kuinka Seppälä on panostanut kevääseen ja lisännyt trendikkyyttä vaatteissa ja vaatteiden leikkauksissa, värimaailmoissa. Seppälästä tuntuu löytyvän jokaiselle jotakin ja edulliseen hintaan. Oma suosikki suunnittelijani on Päivi Nykänen. Tästä voit käydä lukemassa Päivin suunnittelun ideologiasta.

Itse olen vieraillut Seppälässä vähän siellä ja täällä ohikulkiessani, ja monesti sieltä olisi löytynyt vaikka mitä. Ehkä jokin vaate on lähtenyt mukaan, tai jokin jäänyt mietityttämään. Kuitenkin tarjonta tällä hetkellä on todella trendikästä.


Seppälän tarina lyhykäisyydessään nettisivujen mukaan on seuraava: " Seppälän missio on rohkaista ja innostaa ihmisiä nauttimaan muodista oman tyylinsä mukaisesti. Pilke silmäkulmassa, kuten seppäläläisillä itselläänkin."Mitä mieltä itse olet Seppälän tuotteista? Itse kasasin nämä kuvakollaasit www.seppala.fi sivujen valikoimasta. Tällä hetkellä Shop Onlinessa on muuten toimitus ja palautus 0€. Eli jos shoppailuhimo yltyi, tästä pääset naisten vaatteisiin.

2 kommenttia:

 1. Voi apua mitä ihanuuksia! Etenkin tuohon yhteen valkoiseen toppiin ihastuin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Itseeni Seppälä tehnyt vaikutuksen ;)
   Kiva kun tulit lukemaan blogiani!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3