keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Auto. Ja yrjö.

Jostain syystä olen aina ollut värin lapsi. Päätin eilen pukea ylleni nämä vaaleanpinkit housut, jotka ovat mukavan tuntuiset jalassa. Viime päivinä työni on tuntunut erityisen raskaalta ja stressaavalta, joten tällaiset värikkäät vaatteet piristävät päivääni. Myös normaaliarki ja henkinen jaksamiseni on jostain syystä ollut koetuksella. Työstressi, kiire, aikataulutus ja perhearki ei aina ole se helpoin yhtälö. Vaatii monesti venymistä, ymmärrystä ja joistain asioista tinkimistä. Monesti hyväksi todettuna stressin purkamiskeinona on liikunta, minulla salilla käyminen - mutta nyt en ole ennättänyt ties milloin Elixian tunneille..Lisäksi piristyksenä päivään sain eilen uuden autoni. Jostain syystä olemme vuosia suosineet mustaa väriä autossa, ja useampi musta auto meillä onkin ennättänyt olemaan. Myös edellinen autoni oli musta, mutta nyt halusin valkoisen. Valitsin vielä valkoisen metallivärisenä. Ja tiedän, joudun pesemään / pesettämään autoani varmasti paljon enemmän tässä värissä..

Mutta valkoinen on uusi musta, eikö? ;)Kävin tänään myös piristämässä itseäni ystäväni kanssa Partyliten kevätkiertueella, joka järjestettiin Jyväskylässä. Kiertueelle oli moni muukin lähtenyt, ja ohjelma oli mukaansa tempaavaa. Myös ihania uutuusjuttuja esiteltiin, sekä "kaupan" puolelta pystyi tekemään edullisia ostoksia. Mistähän lie johtui etten ihan tyhjin käsin täältäkään lähtenyt? Olenkohan mahtanut mainita, kuinka hullaantunut olen Partyliten tuotteisiin? Saati painottaa sitä seikkaa, ettei niitä ole koskaan liikaa?
Valitettavasti esikoiseni alkoi myös tänään illalla oksentaa. Tämä yrjötauti tuli täysin puskista, aavistamatta. Taitaa olla oksennustaudin valitettavia piirteitä, ettei se tunnu ennakkovarottelevan. Onhan oksennustautia ainakin Keski-Suomessa tuntunutkin jylläävän erityisen paljon tänä talvena, ja luulimmekin selvinneemme siltä, mutta pah! Nyt yrjö on laskeutunut talouteemme ja toivon sen tajuavan poistuvan yhtä nopeasti kuin mitä saapuikin. Tuntuu olevan ärhäkkä tapaus, ja pesukone pesee taukoamatta. Joudun yötä vastaan laittamaan myös kuivausrummun kuivattamaan tätä puhtaanpyykin vyöryä. Kuitenkaan mitään pahempaa kipua vatsassa esikoinen ei ole valittanut, joten toivottakoon että menee vain normaalina vatsa/oksennustautina ohi. Meinaan kyllä lakanapyykkiä tuntuu tulevan reilusti, mutta samassa tahdissa myös muutakin pyykkiä..

Tällä hetkellä tuntuu siltä,
että ensi yöstä on tulossa pitkä
ja uneton. Pitäkää peukkuja
että tauti menisi nopeaa ohi,
ja että selviäisin tältä pöpöltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3