keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Alekupongit.

Aiemmin olenkin blogissani maininnut kaikenmaailman alekupongeista, aletekstareista ja muista markkinointikeinoista. Ja koukuista mitä meille asetetaan! Välillä on niin kauhean vaikea vastustaa kiusausta ja olla selittämättä itselleen miksei alesta olisi hyvä tehdä hankintoja. Ja tietenkin edullisemmin. Mutta siinäpä se kuoppa onkin - sitä saattaa innostua ostamaan alesta enemmän kerralla, eli ihan samanhintaiseksi se kuitenkin tulee ellei jopa enemmänkin..

Tänään postista tupsasti kaksi alekuponkia kotiini. Niin ja lisäksi puhelimeeni tuli kaksi alennuksista kertovaa tekstiviestiäkin..Tutkailin alennuskupongin kanssa tulleen H&M kuvaston, josta löysin tietenkin vaihtoehtoja tuon -25% alennusprosentin hyödyntämiseen. Vaihtoehtoina olisi hankkia itselleen jotain kevääseen tai kesään, kuten esimerkiksi tämä ihana pitkä mekko joka on alla olevassa kuvassa pehmeissä, hempeissä sävyissä.

Mitä sinä tykkäät tästä mekosta?


Lisäksi vaihtoehtoina olisi jo aiemmin mielessäni pyörinyt "pitsihame", jota kokeilin jo aiemmin Seppälässäkin. Nimenomaan valkoinen pitsihame tuntuu olevan monessa liikkeessä valikoimissa ja varmasti kelien lämmetessä tuolla kaduilla vilkkuu vähän kaikkialla. Lisäksi maksihameet on se toinen vastakohta, joihin keväällä ja kesällä varmasti tullaan törmäämään.


Farkkushortsit houkuttavat myös minua. Näyttää tyylikkäältä esimerkiksi tuon jakun kanssa. Mutta voiko samalla hankkia yhtä kauniit sääret? Jostain syystä olen aina inhonnut omia jalkojani, joten ehkä nuo shortsit eivät kuitenkaan ole ihan se minun juttuni.


Myös tytöille olisi kaikkea ihanaa tarjolla! Erityisesti tuo keskimmäisessä kuvassa oleva toppi oli esikoiseni mieleen. Mutta oikeasti,

Onko todellista tarvetta?
Vai tarvitseeko sellaista
ollakaan?

2 kommenttia:

  1. hih, mietin tänään juuri ihan samaa, kamalaa kun tulee koko ajan kaikkia aleja ja kuponkeja..pakkohan ne on aina käyttää, vaikka mitään ei tarvitsisikaan..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riikka :) Onhan noi alennukset ihan kamalaa kiusaa ;)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3