maanantai 18. maaliskuuta 2013

Yksityiskohtia.

Halusin jakaa teille pieniä yksityiskohtia, kohteena on kotini. Tämä lienee se sisustuksellinen osio blogiani. Kodistani löytyy paljon uuden ja vanhan sekoitusta, klassikoita, käytännöllisyyttä ja sellaisia pakko-saada juttuja. Jokseenkin yllätyksenä ei liene tule intohimoni kynttilöihin ja niihin liittyviin somisteisiin, kynttilänjalkoihin ja kippoihin. Päätin että tällä erää niitä en kuvaile tai sen erityisemmin esittele blogissani. En silti yhtään epäile, etteikö niistä saisi jo aikamoista tarinaa kehitettyä..

WHITE, OLD AND NEW


Tulipa napsittua aikamoinen valikoima valaisimista. Näistäkin kuvista näkyy, miten kotonani on yhdistetty uutta ja vanhaa. Kuitenkin tiettyjä klassikoita on ollut pakko saada kotiin, ja yllätyksenä ei niinkään tule tuo valkoinen värimaailma, joka on kovin yhtenäinen kotonani.

OLD


Yksi ihana yksityiskohta kotonani on mielestäni tämä vanha Hessu Hopo- tarjotinpöytä. Tämä ihanuus seisoo eteisessämme vastaaottamassa sisääntulijoita. Tämä on löytö eräästä antikvaria- liikkeestä joitain vuosia sitten, jolloin ajatuksena oli sisustaa lastenhuonetta. Ja tämä tosiaan kerää lapsivierailta huomion, mutta totesimme käytännön kautta kuitenkin hyvin pian, että tämä kaatuu helposti. Olemmekin sitoneet sen siimalla seinään jotta ei kaatuisi heti mikäli pientä painoa Hessun tarjottimelle tulee, sekä vaihtaneet tämän sijainnin eteiseen. Enemmänkin siis tosiaan sisustusesine, ei niinkään mitään käytännön virkaa tällä.

BEAUTIFUL


Korujen suhteen suosin paljon hopeaa. En edes muista koska viimeksi olisin kultaisia koruja käyttänyt, mukaanlukematta kihla- ja vihkisormuksiani. Löysimme korutelineen Askosta jokunen aika taaksepäin, ja tämä teline on löytänyt paikkansa wc:n pöydältä. Säilytän koruja pääsääntöisesti korulaatikoissaan erikseen, mutta tähän olen koonnut riippumaan ne korut mitä käytän lähes päivittäin fiiliksen mukaan korua vaihtaen.

SOMETHING FROM SOMEWHERE


Kotoani löytyy myös erilaisia sisustuselementtejä ulkomailta. Matkatuliaiset ovat mieluisia, niistä jää mukavia muistoja. Minulla on esimerkiksi valikoima erilaisia keittiöpyyhkeitä reissuiltamme. Ylläoleva taulu on puolestaan matkamuisto Thaimaan matkaltamme.

LIVING


Orkideoita. Kotoani tosiaan löytyy useampi orkidea. Tällä hetkellä orkideat ovatkin niitä ainuita kasveja mitä kotoani löytyy, mukaanlukematta paria kaktusta. Jostain syystä olen joko onnistunut rikkomaan ruukun tai tappamaan muut kasvit kotoani, tai lahjottanut ne eteenpäin. Kuitenkin orkideoiden kanssa olen useita vuosia elänyt, ja oppinut kasvattamaan niitä, vaikkei ehkä tästä kuvasta niinkään näy..
Mutta tällä hetkellä orkideani ovat siis lepovaiheessa. Eikä tämä edes ole mitään selittelyä. :)

HOT

The Sauna

DOG


Klassikko tämäkin. Sain tämän muutama joulu taaksepäin mieheltäni joululahjaksi. Ikioma koira. Kävimme jopa koiranhaku- reissulla toisella paikkakunnalla. Hauskaa, eikö? Ihan aina elämä ei saa olla liian totista ja arkista vääntämistä. Koira on löytänyt paikkansa kotoamme ja on muuten allergiaystävällinen. Ja ei edes hauku. :)

SWEET


Minulla on muutamia tekokukkia sisustuselementteinä. Söpöjä pieniä yksityiskohtia joita nostan silloin tällöin esille erilaisiin maljakoihin tai muihin sisustuksellisiin yksityiskohtiin.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nappasin myös ulkona kivan kuvan teitä lukijoitani ajatellen. Piirsin hankeen sydämen, mutta hangen pinta oli kova ja jäässä niin muotokieli hiukan kärsi. Mutta sydämellisiä ajatuksia ihan jokaiselle lukijalleni, jospa jonakin päivänä lukijoita olisi vielä enemmän. <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3