sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Vinkki 1+2.

Kävikö ovellasi tänään pikkunoitia? Olitko varautunut suklaamunien tai muiden herkkujen kera? Meillä ei käynyt kuin kaksi virpojaporukkaa harmikseni, olin varautunut hyvin tänä vuonna ja toivoinkin pikkunoitia ovelleni. Sain napattua myöskin muutaman valokuvan muistoksi tästä pääsiäisestä. Tästäkin muodostunut jo perinne. Kuitenkin myös omat noitani lähtivät virpomaan ystävien kanssa ja palasivat täyden korin kera kotiin. Palkkioina oli tullut sekä suklaamunia, suklaapatukoita, lakuja ja jopa kolikoitakin.

Itselläni on oikeastaan viimeiset päivät ollut sairaalakäynnin jälkeen rauhallista eloa. Tänään käydessäni polkemassa omenapuiden ympäriltä lunta pois - sydäntä tykytti, pyörrytti ja korvissa suhisi. Näin ollen kroppa sanoo että täytyykin ottaa vähän rauhallisemmin. Miksi sitten poljin lumia pihassani? Huomasin kauhukseni pari päivää sitten lumessa ensimmäiset jäniksen jäljet. Viime vuonna jänikset tekivät asuinseudullamme pahaa tuhoa erityisesti omenapuille. Kuitenkin suojaamistoimenpiteillä ja hoitotoimenpiteillä saimme elvytettyä omenapuumme, ja saimmepa vielä puiden kokoon nähden syksyllä hyvän sadonkin. En siis millään aio luovuttaa taistelua jäniksiä vastaan..


Vinkki1.
Bad Hairdayn pelastaa kaikki helpot vinkit hiusten kiinnipitämiseen. Tänään turvauduin nopeaan ratkaisuun, tein rusetin tyylisen nutturan hiuksiini. Jostain syystä ihan aina ei jaksa pitää hiuksilla sillä tylsällä samalla ponnarilla.. Onhan se helppo! Yritän epätoivoisesti kasvattaa hiuksiani, ja onkin mukava huomata kuinka se kasvaessaan asettuu eritavalla ja kuinka voi tehdä erilaisia kampauksia. Työaamuni pelastajana toimii monesti joko perinteinen poninhäntä tai nuttura. Nutturan teen hiusten pääliosaan ja käytän apuna ruskeaa hiusvalkkia. Muutamalla pinnillä tukka valkin ympärille ja nuttura onkin valmis! Valkkeja löytyy nykyään ihan tavallisista ruokakaupoista ja esimerkiksi H&M:n valikoimasta.

Käy kurkkaamassa Melinan blogista ohjeet tällaiseen rusettinutturaan, jos arveluttaa itse tekeminen. :)


Päivän piristyksenä taisin löytää itseni tulevan autoni luota. Ainakin kaikki tiedot autossa täsmäsivät. Vielä pari viikkoa pitäisi kuitenkin malttaa ennen kuin saan uuden auton alleni. Odottavan aika on pitkä? Miten minun maltilla jaksetaan odottaa?


Vinkki nro2.
Itselläni on tänä talvena ollut poikkeuksillisen kuivat kädet ja sormet. Olen löytänyt ihan huippu käsivoiteen, merkkinä kuvassa näkyvä L´Occitane. Käsivoide kuivaa nopeasti, ja antaa pitkäkestoisen kosteutuksen. Itselleni tästä tuotteesta on tullutkin huulirasvan lisäksi tuote jota ilman en vain pysty elämään. Tätä käsivoidetta löytyy esimerkiksi Sokoksen ja Emotionin valikoimasta. Myös monilla laivoilla tätä saa hiukan edullisemmin ostettua kuin maissa. Mitä käsivoidetta itse käytät ja suosittelet? Onko sinulla omaa suosikkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3