maanantai 4. maaliskuuta 2013

Rinteen huipulla.

Työmatka alkoi vallan mallikkaasti! Hotellimme sijaitsee Åren rinteiden huipulla, upea neljän tähden hotelli. Nimeltään paikka on Copperhill. Copperhillin huipulle pääsemisessä edessä on valtava kiermurteleva tie ylämäessä. Taksilla pääsy ylös kustantaa 40euroa. Kyllä, testattu on. Niin ja tietenkin sama taksa on myös alas, Åren laskettelupaikan keskustassa pyörähdimme eilen. Sieltä löytyi kivoja ruokapaikkoja, pubeja ja esimerkiksi Peak Performancen liike. 

Hotellin alakerrasta onnistuu lasketteluvälineiden vuokraaminen ja vierestä lähtee ensimmäinen rinne alas. Yritimme eilen kuuden hengen porukalla päästä rinteisiin, mutta lähirinteemme meni kiinni paikallista aikaa klo16:30, joten siitä lasku ei enää onnistunut. Seuraavaan laskettelurinteeseen siirtyessämme huomasimme että kaikki rinteet olivat kiinni klo16:30-18, jonka jälkeen laskettelu olisi onnistunut vain tietyissä valaistuissa rinteissä. Syy kiinniolemiseen oli rinteiden kunnostustyöt, ja näimmekin katin rinteessä. Ja taisimmepa jotenkin onnistua löytämään itsemme kävelemästä keskeltä laskettelurinnettä.. Juuri kunnostetussa vieläpä! Suomessa olisi jo kelkalla työntekijä ollut hätyyttelemässä pois, mutta täällä ei työntekijöitä näkynyt rinteiden lähettyvissä eikä mailla halmeilla.. Kävelimme rinteen alas, koska pepulla laskienkaan laskut eivät onnistuneet. Lopputuloksena siis, rinteissä käyty, upeita maisemia nähty, mutta edelleen - ilman suksia jalassa. :)

Mutta ei tässä vielä kaikki. Kömmellyksiä riittää. Lisäksi kävimme hämyisessä pubissa, jossa ei käynyt kuin käteinen. Ei eurot vaan kruunut. Ja mahtoiko unohtua vaihtaa kruunuja? No baarimikko ohjeisti läheiselle automaatille ja nostimme rahaa, menimme maksamaan ja se ei riittänyt! Eli haimme uudelleen lisää :) Loppuillasta ruokailimme porukalla, ruoka oli näyttävää. Mitä lie riistaa oli, mutta maistui aivan maksalta! Ja en voi niinkun yhtään sietää maksaa... Joten syömättä jäi. Hotellihuoneeseen saapuessani ajattelin tehdä vähän työjuttuja ennakkoon - ja mitä ihmettä, tietokoneeni ei toiminut! Kone kyllä käynnistyy ja hyrrää, mutta näyttö on mustana. Niinkuin alkoi jo mielenikin olemaan...Mistä ihmeestä tämä johtuu, että minulla on niin älyttömän huono tuuri ja aina pitää sattua ja tapahtua.. Eipä ainakaan elämä ole tasapaksua ja tylsää.. :)

2 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3