lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pientä luxusta.

Juniorini toivoo aina välillä pientä luxusta. Luxusaikaa kahdelleen. Tykkäänkin viettää aikaa kummankin lapsen kanssa kahdelleen. Ei tarvitse itsekään tuskailla neitien kinastelun takia. Tänään juniorin toivelistalla oli Spice Icessa käyminen. Ei siis paha rasti ollenkaan. Itse tykkään ihan itseksenikin käydä välillä herkuttelemassa jäätelöherkuilla juuri samaisessa jäätelöbaarissa. Oma lempparini on pyörremyrsky, mutta tällä erää pitäydyin perinteisessä vaniljasoftiksessa. Mikä mahtaa olla sinun lempimakusi?
Tämän näköinen herkku juniorilla oli. Puuhanalle. Hyvin tuntui jäätelö maistuvan ja ihan mukavan näköinenkin syötäväksi. Harrastamme myös kotona paljon jäätelöannoksien tuunaamista, lähes aina löytyy nomparelleja ja muita koristeita keittiönkaapistamme. Tämäkin jäätelöannos näyttää helpolta toteuttaa vaikka kotona, tosin eihän tietenkään mitään pehmiskonetta löydy mutta vähän soveltamalla..

Tästä tulikin mieleeni, että hankimme myös viime vuonna jäätelökoneen, joka on nyt unohtunut kokonaan kaapin perälle. Täytyykin kaivaa kone esiin. Jäätelökoneemme on tällainen. Minuksena ainoastaan pieni kokoinen kulho, mutta ostohetkellä hankimmekin välittömästi kaksi kulhoa koska olemme kaikki kovia jäätelönystäviä. :)


Paita - Kappahl
Huivi - Louis Vuitton

Itse lähdin tällaisella asulla liikkeelle, uusi Kappahlin paita oli ensikäytössä. Paita on päällä mukavan pehmeä ja vähän pidempi mitoitukseltaan eli hyvin voi lähteä liikkeelle legginsien kanssa, vai onko legginsit jo ihan pois muodista? Nimenomaan mustat legginsit? Pitäisikö minunkin tosiaan hankkia kukikkaat legginsit? Ihanan kasaria? Koskaan ei kuitenkaan kannata sanoa '"ei koskaan". Nimittäin olen itsekin joskus joutunut syömään sanani..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3