keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Nettishoppailu.

Nettishoppailu on harvinaisen helppoa, vaivatonta ja siitä tulee helposti tapa. Varsinkin tyttöjen ollessa pieniä, ja kun olin itse kotona, taisin monesti vierailla erilaisien verkkokauppojen sivuilla. Tykkäsin hamstrata kotiini mitä suloisempia hempeitä tyttöjen vaatteita, saatoinpa pukea neidit ihan samanlaisiinkin vaatteisiin. Olen kuitenkin niistä ajoista vähentänyt nettishoppailua. Yhtenä syynä lienee lapsien kasvaminen ja vaatekokojen muuttuminen isojen tyttöjen kokoihin. Ostoksien tekeminen ei olekaan enää niin helppoa. Ja monesti kaikki ne mielestäni olevat ihanuudet eivät kelpaa kotona tai vaatteiden kokonumerot päättyvät liian pieniin numeroihin. Ja toisaalta kun teen liikkuvaa työtä tällä hetkellä - on vähän liian vaarallisen helppoa pistäytyä päivän aikana jossain vaatekaupassa "ihan vain katselemassa"..


Olen tehnyt tyttäreni kanssa dealin, että kun tulee uusi H&M kuvasto, hän voi merkata ruksilla sinne mitä vaatteita haluaisi. Sen jälkeen katsomme vaihtoehdot läpi yhdessä ja laitamme tilauksen internet sivuilta, samalla näemme saatavuuden. Välillä tykkään myös yllättää tilamaalla mitään sanomatta. Tämä tapa ostella neidille on kaikista helpoin minulle, kaupassa niitä ideioita ja uusia sovitettavia vaatteita löytyy, löytyy ja löytyy. Keneen lie muruseni mahtaa olla tullut tässä asiassa? Oma kärsivällisyyteni kaupassa on aina välillä koetuksella, joten tämä helppoa ja voi kotona rauhassa sovitella vaatteita. Ei tämä tietenkään ole se ainoa tapa tehdä ostoksia neidilleni, mutta se helpoin.. Ja ainakin vaatteet ovat olleet mieluisia kun saa vähän niinkuin itse tehdä ostoksensa.


Tänään tupsahti tekstiviesti että paketti on saapunut minulle. Lähettäjänä H&M. Sisältönä neidin valitsemat vaatteet, tällä kertaa tarpeen oli ns.liikuntavaatteet. Itse olen positiivisesti yllättynyt vaatteiden värimaailmasta sekä laadukkuudesta, fiilis vaatteissa on todella hyvä ja vaatteet on hengittäviä, pehmeitä. Uskon että neiti varmasti viihtyy näissä. Natsaapa vielä värimaailma hyvin lenkkareidenkin kanssa. ;)
Mitäs tykkäätte H&M lasten urheiluvaatteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3