perjantai 8. maaliskuuta 2013

Naiset.

Ihanaa Naistenpäivää kaikille ihanille naisille!Tänään perjantaina on vuosittainen ja kansainvälinen naistenpäivä. Naistenpäivää vietetään kaikkialla maailmassa. Naistenpäivän historia ulottuu yli sadan vuoden päähän. Tänä vuonna YK on julistanut vuoden 2013 naistenpäivän kansainvälisen teeman, joka on naisiin ja tyttöihin kohdistuvan väkivallan lopettaminen. 

Monissa kaupoissa myös naistenpäivä huomoidaan. Kaupoissa näyttikin olevan kaikenlaisia naistenpäivän tarjouksia. Itse sain asiakkaaltani punaisen ruusun naistenpäivän kunniaksi. Ja taisipa Jyväskylässä Torikeskus perinteiseen tapaan tänäkin vuonna jakaa ruusuja ohikulkeville naisille, ainakin monena vuotena sellainen mukava käytäntö on ollut ja bongasin kaupungilla useammalla naisella ruusun. 

Itse en tänä vuonna naistenpäivä-lahjaa ole saanut mieheltäni, onko sellainen tulossa vai ei, selvinnee miehen kotiutuessa kotiin. Toisaalta taisin tänään jo hiukan ostella itselleni jotain.. Naistenpäivän kunniaksi tietenkin! Hyvää naistenpäivää!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3