tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mudcake.

Mahtaako olla parempaa syytä (vai tekosyytä?) saada leipoa suklaaherkkua? Jostain kumman syystä kaikki tarvittavat ainekset löytyy valmiina kotona? Kenties etukäteen suunniteltu juttu?

Ajattelin leipoa ystävälleni mudcakea tänään työpäivän jälkeen. Ohje on erittäin helppo, olen saanut sen ystävältäni. Kun tätä kerran maistaa - vie tämä kakku kielen mennessään ja tulee pakottava tarve leipoa tätä myös kotonaan. Näin kävi minulle. Ja parille ystävälleni. Uskallanpa kuitenkin ohjeen laittaa tänne blogiini, niin pääsette testaamaan tätä herkkua kotona.


MUDCAKE
200g tumma suklaa
200g voita
4 munaa
2dl sokeria
2½ dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

Vatkaa sokeri ja kananmunat keskenään vaahdoksi. Sulata suklaa ja voi kattilassa keskenään, lisää muna-sokerivaahtoon. Lisää varovasti vehnäjauhot ja leivinjauhe sekoittaen. Kaada kaikki korppujauhotettuun irtopohjavuokaan. Paista 200asteessa alatasolla n.15-20min tai keskitasolla n.12min.

Tätä herkkua on meillä tosiaan tehty monesti. Ohje on tosiaan helppo, nopea valmistaa ja ihan älyttömän hyvää! Suosittelen tarjoamaan vadelmien ja vaniljajäätelön kera. Ja tietenkin mudcake on parhaimmillaan heti paistamisen jälkeen lämpöisenä, kun sisältä tulee sulaa suklaaherkkua.. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3