torstai 28. maaliskuuta 2013

Me and My.

Mitä ilman en pystyisi olemaan?

En voisi kuvitellakaan elämää ilman suklaata. Omaa lemppariani on fazerin suklaat, erityisesti keltainen hasselpähkinäsuklaa. Viime aikoina perinteinen sininen fazerin suklaa on kuitenkin vetänyt johdon. Raskausaikanani tehtiin tutkimus suklaata syöneistä äideistä, ja tutkimuksen tuloksena oli että suklaa tekee onnellisia lapsia. Jotenka meillä lienee kaksi erittäin onnellista lasta..


Toisaalta en voisi kyllä kuvitella myöskään olevani ilman karkkia. Minun lempikarkkejani onkin tuossa alla olevassa kuvassa, pistäydyin tänään Makuunissa täyttämässä itselleni karkkipussin. Ellei näillä jo verenpaineet kohoa niin johan on ihme..
Mitkä muuten ovat sinun lempikarkkejasi?


PepsiMAX. Jostain syystä colajuomien lemppariani on aina ollut pepsiMAX. Se toimii myös karkinhimon vaikeissakin tilanteissa. Maistuu parhaimmiltaan viilennettynä, mielellään jäiden kanssa. Monesti illanvietoissakin minulla on alkoholijuomien korvaajana pepsiMAX.. Nytkin kotonani on tölkkejä laatikollinen mieheni hankkimana, jotta voin ottaa autoon mukaan työpäivän ajaksi.


Kynttilät. Erityisesti Partyliten kynttilät ovat intohimolistallani. Näitä kohtaan tulee todellinen shoppailuhimo. Koskaan ei ole olevinaan liikaa näitä, vaikka olisikin kaappi pulloillaan. Ja oi miksi tulee aina lisää uutuustuoksuja ja uutuussomisteita? Arvostan kuitenkin juuri näiden kynttilöiden laatua hyvin paljon. Verrattuna tavalliseen markettikamaan on ero suuri. Jo pelkästään palamisaika on huomattavasti suurempi.
Kotoani löytyy myös Partyliten ajastettavia led-kynttilöitä tuomassa tunnelmaa, turvallisesti ja "hajuttomasti". Lisäksi on kiva tulla kotiin, kun kynttilät ovat palamassa ja tuomassa tunnelmaa heti kotiuduttani.


Pyykinpesuaine. Koska olen ahkera pyykinpesijä, minulle olisi aivan kauheaa jos pyykinpesuaine olisi loppu. Ja jo aika kauheaa oli jo se, kun mieheni toi kaupasta täysin hajustamatonta pyykinpesuainetta.. Jostain syystä tykkään että pyykki saa tuoksua puhtaalta ja pesuaineen pitää ehdottomasti olla nestemäistä.


Leikkokukat. Tykkään todella paljon kukista, erityisesti leikkokukista kotonani. Jostain syystä ne tuovat iloa päivään ja piristävät kovasti keittiön ikkunalla. Kukkien hankinnassa ehkä kuitenkin mieheni on ollut se aktiivisempi. Yleisesti suosimme valkoisia ruusuja sekä valkoisia tulppaaneja, mutta mielestäni on kivaa keväällä ja erityisesti pääsiäisen alla tuoda leikkokukilla väriä kotiin!


Hiustenhoitotuotteet. En osaisi olla ilman hiustenhoitoaineita. Erityisesti tästä Wellan Oil- öljystä on tullut lempparituotteeni. Käytän sitä jätettävänä hoitoaineena hiustenpesun jälkeen sekä myöskin tuote antaa föönatessa mukavasti rakennetta hiuksiin. Kovasti kilpailee kärkisijasta hiuslakan kanssa. Kuitenkin niukasti hiuslakka vie johdon, nimittäin en voi sietää sojottavia hiuksia. Suihkuttelen hiuslakkaa päivittäin nimenomaan pikkuhiuksien taltuttamiseen pääliosasta, erityisesti jakauksen kohdalta.


Toivoisin että myös sinä voisit
kertoa blogissasi muutamia
ihan pikkumaisia seikkoja,
mitä ilman sinä ehkä et selviytyisi..

Haastankin ensimmäisenä Miian, Sweet Little Things- blogista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3