torstai 21. maaliskuuta 2013

Life.


Työni puolesta minulla on tietty rytmi. Esimerkiksi neljä viikkoa eteenpäin katsoen meillä näyttää ulkona jo paljon keväisemmältä. Työni on kovin aikataulutettua, pitkälle eteenpäin suunniteltua. Tämä onkin yksi asia, joka on auttanut minua vapaa-ajalla kehittämään itseäni. Ihan kaikkea ei tarvitse suunnitella tai aikatauluttaa. Ulkona aurinko lämmittää nyt jo kummasti, mutta napakkaa kylmää tuulenpuuskaa on tänäänkin riittänyt, mutta tästäkin huolimatta aurinkolaseilla on ollut käyttöä. Toisaalta täällä Keski-Suomessa päästään tuulen suhteen pienellä, kun vertaa vaikka pääkaupunkiseudun tuulisuutta. Eli kyllä me nyt pikku tuulet täällä kestetään. :) Odotan kovasti kevään saapumista, teiden sulamista ja kuivamista. Odotan myöskin että vihreää alkaa luonnossa enemmän näkymään.Keväällä aurinko antaa paljon energiaa, ja pistää hymyn huulille. Alkaa olemaan myös aika jo tarkistaa aurinkolasien laita, itselläni autossa on kahdet erilaiset lasit käytössä niin voi fiiliksen mukaan vaihtaa laseja. Nyt kun aurinko tehokkaasti heijastuu lumen pinnasta, on myös tärkeää suojata sekä iho- että hiukset UV-säteilyltä. Joko sinulta löytyy aurinkotuotteet hiuksillesi?

Laitan pari kuvaa pääsiäisen odotuksesta kotonamme. Kuten kuvista näkyy, ruohot on hyvin kasvaneet eli en ollut liian myöhässä. :) Innostuimme tyttöjen kanssa askartelemaan palmusunnuntaita ajatellen virpomisvitsoja, kyllä näillä tekeleillä varmasti jonkunlainen palkka on tiedossa.
Löysimme eilen tyttärelleni ihanan toppatakin Kappahl- valikoimasta. Hintaa takilla oli 44,90€ ja värisävyinä tyttöväreistä jäljellä ainakin turkoosia ja pinkkiä. Tyttäreni ihastui takkiin kaupassa, mutta kotona tuli hiukan katumapäälle takin pullevuuden takia. Onneksi kuitenkin samalla reissulla löysin myös itselleni jotakin..Mitäs mieltä olette? Itse tykkään materiaalista kovasti, mainio kotiasu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3