torstai 21. maaliskuuta 2013

Kutsut.

Päätin pitää kotonani lastenvaatekutsut. Ja tätähän oli odotettu, vaikka vieraiden ja mielenkiinnon määrä ei ollutkaan kovin suuri. Merkkinä oli ihana POMPdeLUX.


Ihania Tanskalaisia lastenvaatteita: trendikkäitä, tyylikkäitä ja siistejä. Kauniita kokonaisuuksia, ja vaatteissa upeita yhdistelmiä. Vaatteet, jopa farkut tuntuivat miellyttävän, luxusmaisen pehmeiltä. Laadukkuus tuli esille jo pelkästään vaatteiden saapuessa meille: vaatteille oli kauniit valkoiset hengarit, ne oli esillä siististi useassa renkailla siirrettävillä vaaterekeillä ja pakattuna kuljetuksen ajaksi siisteisiin POMPdeLUX- kasseihin. Väittäisin että mallisto oli hyvin laaja, kaikille varmasti löytyy jotakin. Kysyntä onkin kevään mallistossa ollut hurjaa, sillä osa vaatteista oli jo loppunut mallistosta. Harmiksemme. Esimerkiksi meidän juniori suorastaan innostui näistä vaatteista, ei mainintaa että kiristää tai muuta. Kokeili vaatteita innoissaan ja jopa kirjoitti oman tilauslistansa. Aika hyvin kuusivuotiaalta. :)


 Vaikkakin pakkomielteenäni on ollut kutsuille tai yleensäkin vieraille ja ystäville leipoa jotain hyvää, ja puuhata keittiössä - totesin tänään että ihan yhtä hyvä lopputulos on ilman suurta hössötystä. Syynä rauhallisuuteeni oli eilinen sairaalareissuni. Kävi hiukan hassusti ruokakauppareissulla, kun päädyin ambulanssilla sairaalaan. Pyörryin kassalla ja löin pääni pahasti, tuloksena aivotärähdys ja lisäksi löytyi tulehdus kropastani. Eli tähänkin saumaan nämä kutsut suorastaan oli mielenpiristys, ystävien tapaamista sekä tietenkin aika helppoa shoppailua. Kysyin kyllä olisiko mieheni halunnut vilauttaa pankkikorttiaan, mutta epäonnistuneesti..
Mielestäni värimaailma oli varsin keväisen trendikäs. Sävyjä oli kauniisti yhdistetty, pehmeä sävymaailma ja monella tavalla mahdollisuuksia yhdistellä vaatteita. Poikien mallisto oli mielestäni myös tajuttoman söpö, todella hienoja onnistumisia! Itseäni erityisesti miellytti Polo-paidat ja tummansini-oranssiraitaiset paidat. Täytyy vielä korostaa että POMPdeLUXin farkut ovat myös taivaallisen pehmeitä, eli sopii varmasti sellaisellekin lapselle joka ei tykkää perinteisistä farkuista.

Emäntänä toimiessani sain omista ostoksistani 5% alennuksen, joka koostui kutsujen yhteismyynnistä. Lisäksi saan tilaukseni yhteydessä POMPdeLUX-kassin. Kotiin jäi muistoksi kasa POMPdeLUX-lyijykyniä. Tilaamani tuotteet tulevat näppärästi lähimpään Siwaan tai Valintataloon noudettavaksi, toimituskulut olivat 7,50€. Voin suositella lämpöisesti kutsuja kaikille näiden ihanien vaatteiden parissa - näitä ei vaan voi vastustaa! Ihania, ihania! Mitä sinä tykkäät POMPdeLUXin kevätmallistosta? Kurkkaa mallisto vielä täältä. Onko kenties käytön kokemuksia jakaa jo? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3