sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Easter.

Vietimme pääsiäistä mökkeillen Muuramen Riihivuoressa. Mökkimme oli aivan loistavalla paikalla laskettelunystävän näkökulmasta, pieni kävelymatka ja rinteisiin pääsee heti. Kävimme jokaisena päivänä laskemassa, ja kelit olivat mitä mahtavimpia. Rinteissä oli paljon perheitä laskettelemassa. Jos paikka ei ole sinulle ennestään tuttu, Riihivuoren sivuille pääset tästä.
Riihivuori tarjosi pääsiäisen aikana paljon kaikenlaista aktiviteettia ja rinteet olivat aamusta iltaan auki! Pääsiäisen aikana esimerkiksi lapsille oli mini-moottorikelkkarata. Ajaminen kelkalla oli maksutonta. Sunnuntaina 31.3 oli myös tarjolla pulkkailun SM-kisat. Sunnuntaina oli myös munametsästys, ulkona ja sisällä olivat piilotettuna isot, että pienet munat, sekä muutama yllätys. Me emme näitä nähneet, laskimme innoissamme ja nautimme kauniista auringonpaisteessa rinteissä..


Pääsiäisen aikana mökillä nautittiin myös vähän erilaisia pääsiäistarjoamisia, nimittäin sushia. Itse en ole sushin ystävä, mutta kaikille muille nämä herkkupalat maistuivat varsin hyvin.


Pääsiäisenä mökillä oli kuitenkin pääsiäisen tunnelmaa. Narsisseja, kotona istutettua raeruohoa, pääsiäismunia ja muita herkkuja.


Jäimme esikoiseni kanssa vielä mökin luovuttamisajan jälkeen rinteeseen laskemaan. Sää todellakin suosi, ja rinteissä meinasi olla välillä jo hiki.. Onneksi huomenna on vasta maanantai, ja silloinkaan vielä ei arki kutsu, joten eihän sitä tiedä jos samalla innostuksella huomennakin meidät löytää rinteestä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3